Home Zanimljivosti Mama mi je umrla, a ja sam sutradan ušla u show u...

Mama mi je umrla, a ja sam sutradan ušla u show u kojem su me, umjesto da me pošalju psihijatru, tjerali na seks

SHARE

Zvijezde MTV-jevog reality showa ‘Ex on the Beach’ požalile su se na pritisak producenata da se trebaju “puno” seksati u programu, a sudionica te emisije Jess Impiazzi kazala je da se osjećala kao u “bordelu”, kako javlja BBC.

Carley Belmonte, zvijezda MTV-jevog showa ‘The Valleys’ kazala je kako je osjećala da ju je produkcijski tim trebao poslati na psihološku pomoć kad joj je umrla majka. No, obje produkcije reagirale su tvrdnjom da ozbiljno shvaćaju brigu o sudionicima emisija. Natjecateljice, dakako, priznaju da ih je emisija proslavila i omogućila mnoge poslovne prilike.

Jess Impiazzi je pak ispričala da je “preklinjala” producente da ne prikažu snimku seksa s dečkom, što se dogodilo dok je bila alkoholizirana, no oni su je svejedno prikazali. Iako joj je sudjelovanje u u showu priskrbilo pojavu u Celebrity Big Brotheru, Impiazzi se osjećala pod izravnim pritiskom da se “spoji s nekim” tijekom prikazivanja druge sezone.

“Čula sam producenta da govori – djevojke, molim vas puno seksa večeras, i zatim pomislila ‘Moram odmah otići'”, kazala je. “Osjećaš se kao u bordelu. Zbog toga sam se osjetila doista jeftino… To su sve bili nasumični muškarci.”

2 May 2015 - BRENTWOOD - ESSEX
EX ON THE BEACH STAR SPOTTED OUTSIDE SUGAR HUT NIGHTCLUB IN BRENTWOOD ESSEX, Image: 241216306, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS - PLEASE PIXELATE CHILDS FACE BEFORE PUBLICATION***UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE CALL 44 208 344 2007, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK

Profimedia, Backgrid UK

Jess Impiazzi osjećala se “kao u bordelu”

Stoga je napustila emisiju: “Znali smo o čemu je emisija, ali nikad nisam rekla da ću se ponašati na takav način.”

No, nisu sve natjecateljice doživjele ‘Ex On The Beach’ na loš način. Primjerice, Farah Sattaur imala je samo dobre dojmove: “Odlični ljudi, sjajno iskustvo, putovanja, vaši društveni mediji eksplodiraju, možete surađivati s različitim brendovima… Upravljate svojom karijerom na način kako vi to želite”.

BGUK_1332035 - London, UNITED KINGDOM - Celebrities attend The Krays Dead Man Walking UK film premiere at The Genesis Cinema in London.
Pictured: Farah Sattaur
BACKGRID UK 9 SEPTEMBER 2018, Image: 386042292, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK

Profimedia, Backgrid UK

Farah Sattaur

Produkcijska tvrtka Whizz Kid Entertainment, koja je snimala ‘Ex On The Beach’, kazala je da su sudionici bili prije snimanja u potpunosti upoznati s prirodom emisije. Kritike za nedostatak skrbi o reality zvijezdama nakon snimanja emisije pojavile su se u jeku smrtnih slučajeva Sophie Gradon i Mikea Thalassitisa, zvijezda ‘Love Islanda’.

Prošlog tjedna ITV je ugasio emisiju The Jeremy Kyle Show nakon smrti sudionika Stevea Dymonda.

Očito, u naizgled glamuroznom svijetu reality showova nije sve tako kao što se na prvi pogled čini. Primjerice, ni 24 sata nakon smrti njezine majke, Carley Belmonte trebala je sudjelovati u snimanju realityja The Valleys koja prikazuje mlade Velšane dok piju i tulumare. “Bilo mi je teško, imala sam samo 22 godine. Trebali su me poslati na phihološko savjetovanje, jer mi je to definitivno trebalo. Čak i ako ja to nisam tada shvaćala, oni su trebali shvatiti”, ispričala je za BBC. Prije nekoliko tjedana umro joj je otac. Ovog puta producenti su pokazali podršku – poslali su joj cvijeće.

MTV je u izjavi poručio da im je “dobrobit sudionika od najveće važnosti” te da surađuju sa svojim produkcijskim partnerima kako bi osigurali da postoji “odgovarajuća podrška sudionicima i protokoli da ih se zaštiti”. Whizz Kid Entertainment je poručio da je podrška dana prije snimanja i da su svi sudionici pažljivo birani.