Home Zanimljivosti ‘Kresnuo bih te’: Maja Šuput nabrijala obožavatelje isklesanim tijelom u kupaćem kostimu!

‘Kresnuo bih te’: Maja Šuput nabrijala obožavatelje isklesanim tijelom u kupaćem kostimu!

SHARE

Svadbeno slavlje Maje Šuput i Nenada Tatarinova trajalo je gotovo četiri dana, no pjevačica je odmah nastavila s nastupima.

Zaredale su se tuđe svadbe i koncerti, među ostalima i u Rovinju, koji je ipak iskoristila i za kratak predah.

Naime, Grand Park Hotel Rovinj, u kojemu je odsjela, iskoristila je za odmor i kupanje, čime se pohvalila na svom Instagram-profilu, podijelivši s nama fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu.

Reakcije su, naravno, bile pozitivne – mnogi su fanovi komentirali kako pjevačica lijepo izgleda, a pozavidjeli su joj i na božanstvenoj lokaciji u pozadini.

Doduše, neki su se začudili što si je Maja dopustila kratku relaksaciju, tako je jedan obožavatelj komentirao: “Što, postoje ovakvi dani kod tebe?”.

Bilo je tu i provokativih komenatara na račun Majina izgleda,  a jedan je obožavatelj hladno napisao: “Kresnuo bih te”, piše Dnevno.hr

Maja nas je, uz to, oduševila i brojnim večernjim outfitima kojima je pokazala da se vraća na posao punom parom, ali i da je u međuvremenu poprilično dobila na eleganciji. Najviše nam se svidio asimetrični crni kombinezon na jedno rame, a jednako je dobro izgledala i u svečanoj haljini boje lavande u kojoj je nastupala na jednoj svadbi, kao i u srebrnoj haljini u kojoj je nastupala u Rovinju.