Home Društvo Barbara Šegetin se ‘pretvorila’ u Soraju: Dekolte joj još bujniji

Barbara Šegetin se ‘pretvorila’ u Soraju: Dekolte joj još bujniji

SHARE

Riječanka je početkom 2017. rekla kako je smanjivala usne. Priznala je da je pretjerala s hijaluronom, a povećanje grudi joj je prvo platila mama Jasenka koja je iskeširala 2.500 eura za njih

Bivša zvijezda Big Brothera iz 2015., Barbara Šegetin (29) povukla se iz javnosti nakon što je prošle godine prekinula šestomjesečne zaruke s tajanstvenim muškarcem iz Beograda. Od prekida se oporavljala kod sestre Tine Šegetin Jovanović (27) u Crnoj gori, a planirala je i glazbenu karijeru.

Ipak, umjesto da zapjeva, Riječanka se sada pojavljuje kao glavna glumica u spotu za pjesmu ‘Produženi vikend’ koju su snimili srpski voditelj Ognjen Amidžić (43), poznatiji kao Ami G i DJ Milan Popović, a premijera je uskoro.

Barbara trenutno živi u Beogradu, a mnogi su primijetili kako sve više nalikuje svojoj nekadašnjoj velikoj prijateljici Soraji Vučelić (32).

foto: Instagram

– Imaš duge noge kao autoput Beograd – Zagreb – napisao joj je obožavatelj na društvenoj mreži. Barbara se pohvalila i nikad bujnijim grudima za koje mnogi komentiraju da se dodatno ‘zaigrala’ u Photoshopu.

foto: Instagram

Riječanka je početkom 2017. rekla kako je smanjivala usne. Priznala je da je pretjerala s hijaluronom, a povećanje grudi joj je prvo platila mama Jasenka koja je iskeširala 2.500 eura za njih.

foto: Instagram

Šegetin o svom ljubavnom životu ne govori javno, a rekla je kako je muškarci mogu osvojiti karizmom i dobrotom.