Home Crna kronika Čapljina: Radnici ostavili bager ispred kuće i blokirali put za djevojčicu s...

Čapljina: Radnici ostavili bager ispred kuće i blokirali put za djevojčicu s poteškoćama u razvoju

SHARE
Radnici koji izvode radove na prometnoj dionici Zvirovići – Tromeđa ostavili su bager ispred jedne obiteljske kuće i tako onemogućili obitelji izlazak iz kuće.

Redakciji Čapljinskog portala obratila se u ponedjeljak navečer čitateljica Senka Dugandžić s pismom i fotografijama.

Naime, kako ističe Senka, djelatnici tvrtke koja izvodi radove u ponedjeljak su po završetku radnog vremena ispred njene kuće ostavili bager i tako njoj i njenoj djeci onemogućili izlazak iz kuće.

Ja sam majka troje djece – Lovro 12, Tamara 9 (dijagnoza je poremećaj iz autističnog spektra), Katarina 2,5 godina. Djeca idu u Ljubuški u školu jer tamo imam posebno odjeljenje za Tamaru. Znači svaki dan idem u Ljubuški po tri puta do škole, počinje svoju priču Senka.

Dodaje da posljednjih dana, zbog radova koji su u tijeku, zbog gužve u Ljubuški ide preko Studenaca.

Izvođači radova su radni dan u ponedjeljak završili tako da su mi zapriječili izlaz na put sa bagerom. Imam prolaz prema Međugorju preko tuđe (također iskopane) zemlje za koju mi treba terenac da izađem.

Skretanje prema Čapljini i iz smjera Čapljine mi je nemoguće bez helikoptera. Nitko od odgovornih, ni gospode ni radnika mi se nije obratio ni spomenuo ili upitao može li to tako.

Da su pitali rekla bi im da bager ostave u dvorištu ispred kuće kao što se već ranije događalo sa drugim radovima u naselju. Ovo je zaista sramota, ističe ova ogorčena majka.