Home Crna kronika Nakon smrti Vesne M. i njenih kćeri u Austriji: Jesu li umrle...

Nakon smrti Vesne M. i njenih kćeri u Austriji: Jesu li umrle od gladi: Vesnina majka: “Bolje da nije otišla tamo, ali ne vjerujem da su umrle od gladi”

SHARE

Stevan Ilić iz Vitanovca kod Kraljeva, otac i djed Vesne M. (45) i njenih blizankinja Suzane (18) i Tanje (18), koje su pronađene mrtve u stanu u Beču, tvrdi da one nisu umrle od gladi, kako su to priopćile austrijske vlasti.

Smrt tri Srpkinje šokirala je austrijsku, ali i srpsku javnost, kada je obdukcija pokazala da su majka i kćerke umrle od gladi.

Međutim, Vesnini roditelji kažu da je istina drugačija.

 

FOTO: HRONIKA

– Moja kćerka i unuke nisu umrle od gladi. To vam garantujem. Susjeda ih je vidjela sa dve kese hrane prije nekoliko dana. Poslednji put smo se sa njima čuli polovinom travnja – rekao je za Vesnin otac medijima.

Njegova supruga Danica Ilić demantira i informacije da su njene unuke bile osobe sa invaliditetom i rekla da su bile potpuno zdrave.

– Ma kakav invaliditet, bile su zdrave i prave! Za tragediju smo saznali iz medija, a potom su s nama kontaktirale i bečke službe, od kojih smo dobili službenu informaciju o smrti – rekla je neutešna Danica i dodala:

– Vesna je imala problematičan brak i zbog toga se i razvela. Ona i djeca su preživljavale sve i svašta. Bolje da nije otišla tamo, kamo sreće da je ovdje ostala sa djecom, piše Kurir.