Home Crna kronika Pročitajte kako su trojica Širokobriježana ukrala tri ton duhana iz kuće

Pročitajte kako su trojica Širokobriježana ukrala tri ton duhana iz kuće

SHARE

Policijski službenici PU Široki Brijeg rasvijetlili su kazneno djelo “Teške krađe” iz čl.287 KZ F BiH počinjena dana 22.05.2018. godine u mjestu G.Mamići, lokalitet Pripolje, Široki Brijeg na štetu Z.V. (50).

Po zaprimljenoj prijavi policijski službenici OKP PU Široki Brijeg došli su do operativnih saznanja o počiniteljima naprijed navedenog kaznenog djela a to su:

– J.K. (37) iz mjesta G.Mamići, Široki Brijeg,

– D.K. (22) iz G.Mamići , Police, Široki Brijeg i

– B.K.(27) iz G.Mamići, Široki Brijeg.

J.K. i D.K. su lišeni slobode nad kojima je provedena kriminalistička obrada tijekom koje je utvrđeno da su navedeni prišli obiteljskoj kući u izdgradnji vlasništvo Z.V.(50), te su korištenjem podesnog alata i fizičke snage provalili u unutašnjnjost obiteljske kuće iz koje su otuđili tri tone duhana u listu. Navedeni duhan je otuđen pomoću teretnog motornog vozila i prevezen u mjesto Privalj gdje je pronađen i prevezen u prostorije PU Široki Brijeg. Supočinitelj B.K.(27) nedostupan je policijskim službenicima i za istim se traga.

Protiv naprijed navedenih biti će podneseno odgovarajuće izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Širokom Brijegu, priopćeno je iz MUP-a ŽZH.