Home Društvo Susret oldtimera počeo u Ljubuškom, a završio u Marića gaju

Susret oldtimera počeo u Ljubuškom, a završio u Marića gaju

SHARE

Tradicionalni susret vremešnih četverokotača  u Zapadnohercegovačkoj županiji, u organizaciji oldtimer kluba „Ero“, i ove je godine održan pod punom pažnjom brojnih posjetitelja, koji su uživali u onome što je iznjedrila bogata povijest automobilske industrije.

U ZHŽ su, 11. godinu zaredom, pristigli ljubitelji oldtimera iz nekoliko zemalja, želeći pokazati svoje limene ljubimce na ovom jedinstvenom susretu.

Okupljanje sudionika bilo je u Ljubuškom, ispred motela „Most“, a potom je uslijedio obilazak ostalih općina/grada u ovoj županiji.

Završnica susreta upriličena je, pak, u Agroturizmu Marića gaj u Grudama, uz dodjelu zahvalnica, kušanje tradicionalnih hercegovačkih delicija te oproštaj do novog susreta.

Kako Ljportal saznaje od organizatora, na ovogodišnjoj manifestaciji je sudjelovalo oko stotinu sudionika (oko 60  prijavljenih automobila), a najstariji među njima bio je Mercedes 170 S iz 1950. godine u vlasništvu Žarka Vrljića.

Susret nije promakao ni jednom od najstarijih sudionika, a riječ je o 84-godišnjem Mili Kelavi iz Širokog Brijega, kojem je društvo pravila i njegova supruga, također zaljubljenica u stare automobile, piše Ljportal.com