Home Zanimljivosti Tvoje lice ne zvuči poznato: Indira pretjerala s botoksom

Tvoje lice ne zvuči poznato: Indira pretjerala s botoksom

SHARE

Po meni je ovo posljedica pretjerane količine botoksa, lice izgleda poprilično neprirodno i ‘zaleđeno’. To je sigurno jača doza, rekao nam je ugledni plastični kirurg.

Svojom posljednjom objavom na Instagramu Indira Levak (46) šokirala je korisnike društvenih mreža.

– To nije ona stara Indira, neprepoznatljiva je – nizali su se komentari… I kad se zagledate, čini se da su u pravu. Kontaktirali smo tri stručnjaka za estesku kirurgiju koji su nam potvrdili kako je pjevačica tretirala lice botoksom.

foto: Privatni album28. 5. 2019 – Indira pozira za svoj profil na Instagramu

– Botoks je apliciran u gornju trećinu lica: čelo nema nijednu boru, a lateralni dijelovi obrva su malo previsoko podignuti. Nema bora smijalica oko lica – priča nam stručnjak i nastavlja:

– Mislim da nije pretjerala, s obzirom na prirodu posla kojim se bavi. Mislim da joj je vršak nosa drugačiji nego ranije, nešto uži i pravilniji, dakle vrlo vjerojatno je izvršena blaga korekcija vrška nosa, koji mi sad izgleda ljepši. Mislim da ima hijaluronsku kiselinu u nazolabijalnim brazdama (to su brazde od nosnih krila do kuteva usta) koje su bitno pliće nego ranije. Moguće i da je koža lica tretirana mezoterapijom.

foto: Luka Klun/PIXSELL8. 7. 2009 – Prije deset godina pjevačica je izgledala prirodnije

Drugi stručnjak je također primijetio da pjevačica koristi botoks, ali smatra da je ipak pretjerala s tretmanima.

– Po meni je ovo posljedica pretjerane količine botoksa, lice izgleda poprilično neprirodno i ‘zaleđeno’. To je sigurno jača doza – rekao nam je drugi stručnjak, inače ugledni plastični kirurg. A s njim se slaže i treći stručnjak, koji glasi za jednog od najboljih estetskih kirurga na Balkanu. Iza sebe ima na tisuće operacija, a za Indiru kaže:

– Kutevi obrva su podignuti i čini mi se da je malo više botoksa oko očiju i na čelu. Također u području obraza, usana i brade je dosta filera. Indira izgleda svježe, ali možda malo pretjerano iako je i ona sama tome pridonijela na ovoj slici svojom ekspresijom lica po kojoj je poznata.

indira_levak | Autor: Igor Soban/PIXSELLfoto: Igor Soban/PIXSELL10.12.2017

Pokušali smo doći do pjevačice kako bi nam prokomentirala promjenu izgleda, no nije odgovarala na naše pozive.