Home Zanimljivosti Ashton Kutcher je pozvao na spoj, istu večer je ubio serijski ubojica

Ashton Kutcher je pozvao na spoj, istu večer je ubio serijski ubojica

SHARE

Ashton Kutcher svjedočio je na suđenju za ubojstvo djevojke s kojom je izlazio.

Mlada Ashley Ellerin (21) ubijena je u svom domu u Hollywoodu 21. veljače 2001. godine, iste večeri kad je trebala izaći na spoj s Ashtonom koji je tad imao 23 godine. Za njeno je ubojstvo optužen Michael Gargiulo koji ju je, kako tvrdi policija, brutalno izbo nožem gotovo 50 puta. On je osumnjičen da je serijski ubojica poznat pod imenom Hollywood Ripper.

Glumac je ispričao kako se trebao naći s Ashley, ali je “izgubio pojam o vremenu” te se u njenom domu pojavio dva sata kasnije, kad je ona već bila ubijena. Priznao je, kako prenosi Daily Mail, da se sljedećeg dana, kad je čuo da je Ashley mrtva, jako uplašio da će on biti osumnjičen jer je bio u blizini njene kuće i ostavio otiske stopala.

Ashton je otkrio da je Ashley upoznao ranije tog mjeseca na jednom tulumu, ali tad je još bio u vezi s drugom curom. Kad su prekinuli, javio se Ashley i pozvao je na spoj. Prije spoja je skrenuo kod prijateljice pogledati dodjelu Grammyja te je, kako kaže, izgubio pojam o vremenu. Kad je pokušao nazvati Ashley, nitko se nije javljao. Nakon nekoliko poziva, otišao je do njene kuće gdje je vidio da je njen auto parkiran ispred, a svjetla su bila upaljena.

“Kucao sam na vrata, ali nije bilo odgovora. Pogledao sam kroz prozor i vidio da ima nereda u kući, ali nije mi to ništa značilo jer sam znao da se nedavno uselila. Na podu sam vidio nešto za što sam tad mislio da je proliveno crno vino. Nedavno je imala zabavu za useljenje na kojoj je bilo puno studenata pa mi to nije bio razlog za uzbunu. Kako nikog nisam vidio, otišao sam. Zaključio sam da sam se jednostavno prekasno pojavio i da je izašla s prijateljima”, kaže Ashton.

Sljedeći dan je doznao za ubojstvo i zabrinuo se da bi on mogao biti optužen.

“Moji otisci prstiju su bili na njenim vratima. Uspaničio sam se”, priznao je.

Ashley je sljedeće jutro pronašla cimerica, a imala je 47 uboda po vratu, prstima, trbuhu i leđima. Ono što je Ashton mislio da je crno vino bila je njena krv. Michael Gargiulo optužen je za još dva ubojstva, piše Index.hr