Home Zanimljivosti Bivši student traži od fakulteta 3 milijuna dolara jer više nema želju...

Bivši student traži od fakulteta 3 milijuna dolara jer više nema želju za spolnim odnosima

SHARE

Studiranje i polaganje ispita ponekad znaju biti prilično stresni, a jednom su muškarcu, kako tvrdi, ostavili dugoročne posljedice po zdravlje. To sada planira naplatiti od fakulteta na kojem je studirao.

Kuldeep Mann, bivši student sveučilišta James Cook u Queenslandu, tuži fakultet zbog “mentalne torture” koja je uzrokovala gubitak želje za seksom, a traži odštetu od čak tri milijuna dolara, donosi 9 News.

Pogodilo me na svim područjima, uključujući i seksualni život. Više nemam želju biti u krevetu sa svojom partnericom. Nemam te nagone i želje… Želje za ičim. Da me sveučilište nije ovako izigralo i uništilo moju karijeru, do sada bih završio svoj doktorat, rekao je Mann.

Mann je 2015. godine upis na doktorat iz društvenih znanosti platio 20.000 dolara (133 tisuće kuna), ali institucija ga je optužila za plagiranje i izbacila s fakulteta. Njegova sudbina sada je u rukama Vrhovnog suda u Queenslandu na kojem će iznijeti sve informacije o dugotrajnom uznemiravanju na Sveučilištu James Cook koje ga je danonoćno morilo u glavi i negativno utjecalo na njegove seksualne nagone, zbog čega mu je sad ljubavna veza pred raspadom, piše Index.hr.

Nadam se da će časni Vrhovni sud istjerati pravdu tako što će mi dodijeliti spomenuti puni iznos naknade kao lijek za sve moje gubitke i patnje, zaključio je 52-godišnjak. Televizija 9 News je kontaktirala sveučilište James Cook, no oni su odgovorili kako ne mogu komentirati individualne slučajeve poput ovog.

Nemoguće je poreći kako stres utječe na seksualnu aktivnost pojedinca i umanjuje želju za njim, a jedna američka odvjetnička tvrtka tvrdi kako je u New Yorku nekoga zbog toga moguće tužiti pod točno određenim okolnostima.

U svakoj vrsti tužbe zbog nezgode ili medicinske nesavjesnosti u kojoj ste pretrpjeli značajne ozljede i istovremeno bili u braku, vaš će odvjetnik gotovo uvijek uključiti argument o ‘gubitku konzorcija‘, kažu, prenosi Jabuka.tv