Home Društvo Emotivan oproštaj teta od vrtićke djece u Ljubuškom (VIDEO) “Pamtiti ću sretne...

Emotivan oproštaj teta od vrtićke djece u Ljubuškom (VIDEO) “Pamtiti ću sretne dane, prijatelje, svoje tete, tamo gdje sam bila malo sretno dijete”

SHARE

Tradicionalno, svibanj u Ljubuškom je u znaku maturanata, nedavno su održane maturalne zabave ljubuških srednjoškolaca i osnovnoškolaca, a da mjesec završi u tom znaku pobrinuli su se iz Dječjeg vrtića Jelenko gdje su jučer organizirali poseban oproštaj od svojih maturanata, piše Radio Ljubuški. 

Naime, devetero djece iz Dječjeg vrtića Jelenko “preraslo” je vrtić i uskoro ide u školu, a tom prilikom njihove tete su za njih organizirale posebnu zabavu.

Mini maturanti obukli su se u svoje kape i haljine, a tete su im na posebnoj svečanosti danas uručile njihove vrtićke diplome.

Također, priređen je i domjenak u čast malih maturanata, kojima su tete poželjele sve najbolje u daljnjem školovanju, a sve je bilo praćeno zanimljivim zabavnim programom i druženjem s roditeljima djece.

“Četvrta generacija malih maturanata nam odlazi, svake godine je emotivno, pogotovo kada pogledamo djecu koja su ovdje s nama od svoje prve godine, koja su sve prošla sa nama. Bili su poslušni, sve su učili i prihvaćali, više ih nećemo vidjeti u ovim prostorijama. Ostaje nam samo da im poželimo sreću, to su bistra i pametna djeca, znam da će s njima biti sve dobro, a nama ostaje da se nadamo novim generacijama, novim igrama i uspjesima”, rekla je Milana ilić, v.d. ravnatelja vrtića Jelenko.

“Pamtiti ću sretne dane, prijatelje, svoje tete, tamo gdje sam bila malo sretno dijete, vrtiću doviđenja, škola me sada zove, tebi će nova djeca pjevati pjesme nove”, prigodna je recitacija koju je izvela jedna mala maturantica.

U audioprilogu poslušajte razgovor s Milanom Ilić