Home Zanimljivosti Severina iznenadila novom frizurom: “Jel to tvoja mlađa sestra?”

Severina iznenadila novom frizurom: “Jel to tvoja mlađa sestra?”

SHARE

Severina je na Instagramu svoje fanove iznenadila pokazavši novu, još kraću frizuru koju je osvježila šiškama.

Na fotki pjevačica pozira u jednostavnoj kariranoj košulji i očiju naglašenih šminkom, a fanovi su pohvalili njen mladolik izgled.

“Predivna, frizurica savršena”, “Kao curica s ovom frizurom”, “Wow, jel to tvoja mlađa sestra”, “Super frizurica, dvadeset godina mlađa”, nizali su se komentari.

Neki su pak sugerirali da Severina nosi periku ili da je objavila staru fotku.

Severina se, inače, prošlih nekoliko dana opet našla u centru pozornosti nakon što je podijelila naslovnicu srpskog Telegrafa na kojoj su navedene šokantne optužbe da je “pokušala da ubije Milana”.

Pjevačica je odlučila prekinuti dugogodišnju šutnju i odgovoriti ocu svoga djeteta, ali i javnosti, na ove optužbe.

“Svakome je jasno da je to plaćeni oglas i da, ako treba, radi pobjede majku treba proglasiti i ubojicom. Nisam ubojica niti ću to postati, ja sam samo Severina koja se ne ljuti na navedene pojedince, jer nisu oni krivi što im sustav, koji ne funkcionira, dozvoljava da rade što hoće uz pomoć novaca… Neću podnijeti niti nikakve tužbe radi navedenog plaćenog ‘oglasa’ u novinama, jer je svakome jasno kakva to osoba radi i može raditi, i to svom djetetu, a ja ću i dalje biti majka svom djetetu i samo Severina. Kako jedna pjesma kaže ‘daleko mu kuća…”’,napisala je između ostalog.

Ubrzo se javio i Milan Popović koji je za Index rekao da je Severinu Kojić i Igora Kojića prijavio policiji nakon što je pronašao čudnu napravu nalik na svijeću koja je gorjela ispred garaže njegove kuće u Zagrebu, a tvrdi da se na snimkama nadzorne kamere vidi da je napravu postavio Igor Kojić, Severinin suprug, piše Index.hr