Home Zanimljivosti VEZA LIGE PRVAKA I IVE SANADERA: Polugola plavuša prekinula je finale, a...

VEZA LIGE PRVAKA I IVE SANADERA: Polugola plavuša prekinula je finale, a njen dečko izlazak hrvatskog premijera iz zatvora!

SHARE

Kinsey Wolansky uletjela je u teren u 19′ minuti utakmice između Liverpoola i Tottenhama. Njen je dečko Hrvatima dobro poznat

Na utakmici koja nije obilovala velikim prilikama, najzanimljiviji se događaj zbio u 19. minuti, kada je u teren uletjela vitka plavuša s trikoom na kojem je pisalo “Vitaly uncensored”. Na kraju je Liverpool zasluženo slavio protiv Tottenhama 2:0 i osvojio Ligu prvaka.

Djevojka koja je uletila u teren i prekinula utakmicu je Kinsey Wolansky, modelu i djevojka poznatog ukrajinskog YouTubera i “prankstera” Vitalyja Zdorovetskiyja. Naime, on je vlasnik stranice “Vitaly uncensored” koju je njegova djevojka “izreklamirala” na utakmici finala Lige prvaka.

U opisu stranice piše kako se bavi “divljim forama, sisama i guzicama, bez pravila”. Na stranici su vidljivi brojni necenzurirani videoklipovi seksualnih konotacija, snimljenih na javnim mjestima, sa ženama u glavnoj ulozi.

Iskustvo ulijetanja u teren