Home Crna kronika Otac uhvatio mušku dadilju u pokušaju silovanja njegove kćeri (1)

Otac uhvatio mušku dadilju u pokušaju silovanja njegove kćeri (1)

SHARE

Otac je uhvatio obiteljskog prijatelja u pokušaju silovanje njegove (1) godišnje kćerke. Šokirao se kada je vidio što joj radi u spavaćoj sobi.

Par iz Missourija je mislio da može bez brige otići do trgovine pokupiti nekoliko namirnica nakon što su ostavili svoju jednogodišnju kćer na čuvanje obiteljskom prijatelju u kojeg su imali povjerenja. No nisu mogli ni zamisliti užasan prizor koji ih je dočekao kada su se vratili.

29.6.2017. godine, Jayson Newlun, ostavljen je kako bi pričuvao kćer svojih prijatelja. Roditelji su trebali nešto na brzinu kupiti.

Budući da je Newlun bio bliski obiteljski prijatelj te je prošlu večer proveo kod njih, zamolili su ga da pričuva bebu na nekoliko minuta.

Samo nekoliko trenutaka nakon što su roditelji otišli, majka se sjetila da je nešto zaboravila tako da su bili prisiljeni vratiti se.

Kada su se vratili majka je primijetila da Newlun nije gdje su ga ostavili, a vrata bebine sobe su bila otvorena.

Ušla je u dječju sobu i ugledala Newluna kako se neprimjereno dira dok je ujedno dirao bebine spolne organe. Ujedno je i snimao neprimjerene fotografije.

Majka je nazvala policiju, no otac djevojčice nije bio strpljiv

Užasnuta, majka je odmah nazvala policiju. No otac djevojčice nije bio tako strpljiv.

Pun ljutnje, udario je Newlina ladicom, srušio ga je na pod te ga je počeo udarati. Susjed je morao uskočiti kako bi ga spriječio da još više ozlijedi Newluna.

Majka je kasnije rekla policajcima da je pitala Newluna zašto bi napravio nešto takvo nevinoj bebi.

Newlun je navodno rekao da ne zna te se složio da treba biti oštro kažnjen. Navodno mu je rekla: „Nadam se da će te kazniti zbog ovoga“, a on joj je odgovorio: „I ja isto.“

Newlun je uhićen, zatvoren i optužen za pokušaj silovanja.

Bogu hvala što su se roditelji vratili na vrijeme, da majka nije nešto zaboravila tko zna kako bi njihova priča završila.

Roditelji, uvijek pazite s kime ostavljate svoju djecu.