Home Zanimljivosti Za njom luduju muškarci: Možete li vjerovati koliko ova žena zaista ima...

Za njom luduju muškarci: Možete li vjerovati koliko ova žena zaista ima godina?

SHARE

Amerikanka Laura Heikkila ima 51 godinu, a svojim tijelom posramila bi i mlađe od 30 godina.

Ova osobna trenerica oduvijek je bila mršava iako je konzumirala brzu hranu. Svjesna da to nije dobro, 2002. kad je ostala u drugom stanju, počela je voditi računa o zdravlju.

– Imala sam manjak samopouzdanja i osjećala se neudobno u vlastitoj koži, prisjetila se Heikkila.

Otkako je počela istraživati svijet fitnessa, zaljubila se u dizanje utega. Danas stoji iza nadimka Ageless Women i ima više od 29 hiljada pratitelja, a najviše joj se dive, tvrdi, muškarci, prenosi Index.hr.

– Dobijam upite za spojeve, neki mi govore da su u mene zaljubljeni, ali već 20 godina sam u sretnom braku i Jay je jedini muškarac kojem pridajem pažnju, izjavila je.

Laura je tek s 35 godina otkrila strast prema vježbanju i zdravoj hrani.

– U dvadesetim i ranim tridesetim godinama bilo mi je jednostavno održavati težinu i nikad nisam vodila računa o zdravlju. Kad sam otkrila dizanje utega i kako to mijenja moje tijelo, jednostavno nije bilo povratka. Vodim aktivan život, puno putujem i pomažem drugim ženama da vrate vjeru u sebe, priznala je Heikkila.

Iako je najčešće pitaju ima li zaista51 godinu, uvjerava da joj cilj nije osvajati simpatije muškaraca, nego biti podrška drugim ženama koje nemaju samopouzdanja.

– Danas sam svjesnija svog tijela nego u dvadesetima. Ponosna sam na svoje godine. Svako može napraviti promjenu, treba samo početi manjim, zdravim navikama. Izbjegavajte procesiranu hranu, ne izgladnjujte se i koncentrirajte se na vježbe utezima, a ne kardio, savjetuje.