Home Crna kronika Žena upala kod policajca i rekla: Ako ne uhvatite vampira koji mi...

Žena upala kod policajca i rekla: Ako ne uhvatite vampira koji mi ne da imati seks, ubiti ću se…

SHARE

D. D. (33) iz okoline Zaječara uhićen je zbog sumnje da je prerušen u vampira danima plašio svoju bivšu djevojku V. P. (46) i njenog novog partnera (60) dok su imali seksualne odnose.

– Žena V. P. uletila je u PU Zaječar i uspaničenim glasom povikala: “Brzo, moram da razgovaram sa glavnim, ne mogu više da izdržim!” Kada su vidjeli u kakvom je stanju žena, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se desilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah sproveli kod inspektora – kaže naš izvor i dodaje da je inspektor ostao zabezeknut kada je čuo njenu priču.

– Ako vi ne uhapsite vampira, ja ću da se ubijem! – počela je V. P. i kroz plač nastavila:

– Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vrijeme smo u vezi. Ma izem ti ja tu vezu! Moj muškarac dođe kod mene, sjedimo, pričamo, večeramo… Onda počnemo da se malo milujemo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene “ono”, eto ti ga vampir! Lupa na prozor, kezi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i riče ko pobješnjeli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, poslije toga nema seksa, ko bi se seksao.

Žena je ispričala da se ista stvar dešavala i kod nje kući, ali i u kući njenog partnera.

Više od 15 puta smo vidjeli vampira. Sve bude lijepo dok ne krenemo u akciju. Došla sam da ga prijavim, da ga odmah uhapsite ili mu probijte kolac… Ne mogu više ovo da izdržim – ispričala je V. P., a njenu priču potvrdio je i njen muškarac.

Prema riječima izvora, policajci su shvatili da je ovaj par jako uplašen zbog čitave situacije i riješili su da ispitaju što se zaista događa.

– Policajci su sastavili zapisnik i krenuli u potragu za vampirom. Desetak dana su radili na pronalaženju utvare i, naravno, odmah su znali da ih neko iz sela namjerno sabotira tokom seksa, te da nije riječ ni o kakvom vampiru – kaže izvor Kurira.

U razgovoru sa mještanima policajci su došli do informacije da je V. P. ranije bila u vezi sa komšijom D. D.

– Sa njim je obavljen razgovor i pretresena mu je kuća. Tamo su nađeni rekviziti za maskiranje – vampirski zubi, plašt i šminka. Pritisnut dokazima, D. D. je priznao da je namjerno plašio bivšu – kaže izvor.

Uhapšeni “vampir” je nakon razgovora sa policijom pušten i prošao je samo sa opomenom, piše Kurir.