Home Zanimljivosti Milan Popović tvrdi da on nije jedini kojem je Igor Kojić ostavio...

Milan Popović tvrdi da on nije jedini kojem je Igor Kojić ostavio svijeću pred vratima

SHARE

Uspješni srpski biznismen Milan Popović i bivši Severinin suprug za Blic.rs otkrio je pojedinosti o predmetu kojeg mu je ispred kuće ostavio Igor Kojić.

Osim toga, tvrdi da je pojačao mjere osiguranja i da još uvijek čeka informacije od nadležnih institucija, ali ipak sve je iznenadila njegova tvrdnja da je osim njemu, isti predmet pred vratima ostavljen i Edvinu Softiću – bivšem Severininom PR manageru koji je spojio Igora i nju.

Igrom slučaja taj isti dan Igor Kojić je taj isti predmet nosio na vrata bivšem PR manageru Severine Edvinu Softiću. On mu je zalupio vrata, a kasnije je taj isti objekt našao u liftu zgrade gdje živi. Ja sam prijavio slučaj policiji, a oni su me pitali želim li podnijeti tužbu protiv nepoznatog lica. Rekao sam da želim prvo pogledati na kameri tko bi to mogao biti i da ću tada odlučiti kako postupam. Jer u slučaju da je kazneno djelo, nadležne državne institucije bi trebale preuzeti progon. Samo u slučaju kada bi oni odustali, ja bih podnosio kaznenu ili prekršajnu prijavu. Činjenica je da se radi o pokušaju zastrašivanja i prijetnjama“, tvrdi Popović za Blic.rs.

Pokušali smo stupiti u kontakt sa spomenutim Edvinom Softićem kako bismo pitali je li se susreo sa spomenutom napravom, ali nismo dobili povratnu informaciju ni u jednom obliku.

Podsjetimo, nakon što je srpski Telegraf objavio na naslovnici da je Severina pokušala ubiti bivšeg partnera Milana Popovića s kojim vodi sudsku bitku oko skrbništva nad sinom Aleksandrom, pojavila se i video snimka na kojoj netko ispred ulaza u kuću Milana Popovića stavlja nešto pred vrata.

Na toj snimci koju objavljuje Republika.rs muškarac se automobilom marke Audi Q8 parkira nedaleko od kuće Milana Popovića i izlazi iz  automobila te ostavlja nešto pred vratima zagrebačkog doma Milana Popovića, a sve to snimile su nadzorne kamere postavljene na kući.