Home Zanimljivosti Mladenka potrošila svega 3500 kuna na svadbu: Tortu joj napravila sestra, haljinu...

Mladenka potrošila svega 3500 kuna na svadbu: Tortu joj napravila sestra, haljinu sašila sama

SHARE
U vrijeme svadbe, Rosie i njezin sadašnji suprug su upravo diplomirali te su bili kratki s novcem. To ih je nagnulo da razmišljaju izvan okvira, a inspiraciju su tražili svugdje.

Rosie Scott, iz Londona, potrošila je svega 3.500 kuna na vjenčanje tako što si sama sašila haljinu te joj se sestra napravila tortu. Britanka (29) udala se 2013. godine za svojeg supruga, Aarona Pipera, te je za Daily Mail kazala kako je organizacija tako povoljnog vjenčanja bio pravi izazov. Mladenka se pripremala mjesecima unaprijed gledajući razne tutorijale na internetu, a sve ukrase je nabavila u dobrotvornim udrugama. Vjenčanicu je kupila na popustu, dok je haljinu za prijam sašila sama.

– Tortu mi je ispekla sestra jer joj idu takve stvari. Zajedno smo gledale videa kako bi što bolje izvršile zadatak. Ništa otmjeno. Svima se svidjelo kako je šarena i lijepa torta bila. Nisu mogli vjerovati da ju je napravila moja sestra – kazala je Rosie.

– Što se tiče haljine, u to vrijeme sam radila u dućanu Monsoon te sam imala 70% popusta kojeg sam iskoristila za svoju haljinu. Nije bila vjenčana haljina, no bila je bijela s cvjetnim uzrokom te mi je bila lijepa – dodala je.

U vrijeme svadbe, Rosie i njezin sadašnji suprug su upravo diplomirali te nisu baš imali novca. To ih je nagnalo da razmišljaju izvan okvira, a inspiraciju su tražili svugdje, od Pinteresta do Instagrama. Rosie budućim mladenkama savjetuje i da pripaze na odabir lokacije. Umjesto razvikanih mjesta, potrebno je potražiti neku jednostavniju alternativu koja će vas manje koštati. Pozivnice je slala putem e-mailaumjesto da ih je dala izraditi. Umjesto DJ-a, pitali su goste za njihove omiljene pjesme, te su na taj način složili playlistu.

– Ako vam bilo tko ide u Francusku prije vjenčanja, neka vam kupe jeftino piće tamo. Moji su roditelji tamo kupili bocu vina za 1.40 eura koje je bilo odličnog okusa. Samo se ne brinite do najsitnijih detalja. Fokusirajte se na glavninu i uživajte u svojem danu – zaključila je Rosie.