Home Društvo Zašto je ova gay prosidba medijima toliko važna? Tko upravlja njima?

Zašto je ova gay prosidba medijima toliko važna? Tko upravlja njima?

SHARE

Zašto je ova gay prosidba Lovca na oluje medijima toliko važna? Tko to upravlja sekularnim medijima koji su toliko opčinjeni potezima LGBT populace? 

Lovac na oluje Joey Krastel zaprosio je svog ”dečka” Chrisa Scotta dok je iza njih bjesnio tornado, prenijeli su svjetski mediji uz fotografiju čina.

“Dvije ljubavi mog života”, stoji u opisu fotografije na kojoj Joey kleči ispred Chrisa dok se iza njih, u daljini, vidi tornado kako hara Kansasom.

U utorak su Krastel, Scott i dvojica njihovih prijatelja krenuli u lov na tornado u Kansasu. Započeli su lov u Salini u Kansasu i završili u Tiptonu, gdje je Krastel postavio pitanje. “Sve se samo nekako poklopilo i stvari su se odvijale jako brzo”, rekao je Krastel za NBC News.

“Rekao sam – ok, to je to”, prisjetio se.

Krastel radi kao meteorolog i analitičar rizika za Maryland Emergency Management Agency, a tornada su ga i povezala s današnjim zaručnikom.

Naime, Scott je pratio Krastela na Instagramu gdje je ovaj objavljivao fotografije oluja i tornada. “Hej, zar ti zaista loviš tornada?” poslao mu je jednog dana poruku Scott i tako je sve počelo, otkrio je Krastel za NBC News.

“Zato sam uvijek nekako na umu imao zaruke za vrijeme lova na oluju. Osjećao sam kao da bi to bilo savršeno”, objasnio je, piše Index.

Zbog čega je ”njihova prosidba” važnija od bilo koje druge prosidbe? I koga to ustvari zanima?