Home Šport Otkrivamo zašto je Ćaleta-Car otkazao reprezentaciju! Ima nevjerojatan razlog

Otkrivamo zašto je Ćaleta-Car otkazao reprezentaciju! Ima nevjerojatan razlog

SHARE
Ćaleta-Car nam je jedan od ključnih igrača, ali poštujemo njegovu odluku. Uostalom, atmosfera u ekipi je dobra i ne treba nam nezadovoljstvo u svlačionici – rekao je izbornik mladih vatrenih Nenad Gračan

Reprezentativci su dobili slobodnu nedjelju, a novo okupljanje imaju u ponedjeljak navečer u Zagrebu, odakle sljedećeg dana sele u Varaždin, gdje od 20.45 imaju prijateljski ogled s Tunisom, 28. selekcijom sa svjetske rang-liste i drugoplasiranom afričkom selekcijom (iza Senegala).

Bit će to prilika za dečke iz drugoga plana, Benkovića, Škorića, Badelja, Caktaša, Halilovića, pa i famoznoga Duju Ćaletu-Cara, koji je otkazao mladoj reprezentaciji.

Hrvatska nogometna reprezentacija uspjela je napuniti stadion Gradski vrt u Osijeku gdje je ugostila reprezentaciju Walesa. 

Na stranicama HNS-a objavljeno je kako stoper Marseillea Duje Ćaleta-Car neće putovati u Italiju i San Marino na Europsko prvenstvo za nogometaše do 21 godine zbog umora te činjenice da su iz njegova kluba tražili da se odmori za sljedeću sezonu.

– Ćaleta-Car nam je jedan od ključnih igrača, ali poštujemonjegovu odluku. Uostalom, atmosfera u ekipi je dobra i ne treba nam nezadovoljstvo u svlačionici – rekao je izbornik mladih vatrenih Nenad Gračan.

Ovakve vijesti velik su udarac za reprezentaciju prije no što je prvenstvo uopće počelo, a uzevši u obzir da je Šibenčanin za francuskog prvoligaša u netom završenoj sezoni odigrao sveukupno 26 utakmica (ni pola kao neki drugi) ovakva odluka doima se sasvim bizarnom.

– Vjerojatno je klub na to utjecao, ali mislim da je uz želju i motiv igrač mogao biti s nama – zaključio je izbornik.

Od ljudi bliskih ovome igraču čuli smo da je razlog Dujina otkazivanja Europskog prvenstva doista bizaran: uplatio je odmor na Maldivima, zajedno sa suigračem Radonjićem iz Marseillea.

Odmori se, Duje, zaslužio si!