Home Zanimljivosti Poznata Čapljinka pjesmu posvetila majci

Poznata Čapljinka pjesmu posvetila majci

SHARE

Pjesmu„Svirajte mi tamburaši“ koju je poznata Čapljinka Pamela Ramljak prije nekoliko tjedana otpjevala svojim fanovima na Facebooku toliko ih je oduševila da ju je odlučila uglazbiti i predstaviti kao svoj sljedeći službeni singl.

Za ovu je pjesmu sama napisala glazbu i tekst, a aranžman je radio Saša Mare Milošević. ‘

‘Pjesma je nastala prije 2 godine. Originalno sam je htjela dati nekim tamburašima, potpuno je spontano nastala dok sam vozila auto i nikako mi iz glave nije izlazila rečenica “za tebe me majka rodila”.

Kad sam došla doma uz klavir sam razradila ideju, ali tad sam bila uvjerena da to ja nikad neću otpjevati nego, kao što sam rekla, netko povezan sa tim izričajem.“

Kad sam došla kod mame, otpjevala sam joj tu pjesmu, onako accapela, kao što sam nedavno i pratiteljima na Facebooku I Instagramu i mama je kao i oni mi tad prvi put stavila “bubu” u uho, kako mi ta pjesma leži i da bi bilo super da je snimim. Tad mi je to bilo nespojivo i nisam.

Međutim, zadnjih godinu dana je za moju obitelj bilo dosta stresno, pogotovo za moju mamu koja je proživljavala veliku bitku sa opakom bolešću. I tako krhka me je još jednom podsjetila na tu pjesmu, kako bi voljela da je otpjevam solo… I ostalo je povijest.

Moja mama je sad dobro, a ja sam ponosna jer je vidjela nešto što i ja sad vidim. Ovo je pjesma za nju i zauvijek će biti moja najdraža pjesma”,  rekla je Pamela, piše Bljesak.info