Home Gospodarstvo Dubrovčani pozivaju na bojkot Tete Violete, jer je Petar Ćorluka devastirao povijesna...

Dubrovčani pozivaju na bojkot Tete Violete, jer je Petar Ćorluka devastirao povijesna obilježja Straduna!?

SHARE

Predsjednik Gradskoga vijeća Dubrovnika obrušio se na svom facebook profilu na proizvode Tete Violete i pozvao na bojkot njenih proizvoda jer jer je njen vlasnik Petar Ćorluka, kako tvrdi Potrebica, devastirao povijesna obilježja Straduna.

“Bojkotiramo kupnju proizvoda “Teta Violeta”

Drage Dubrovkinje i Dubrovčani, poslovni subjekti i svi zaljubljenici u naš Grad pozivam vas bojkotiramo kupnju proizvoda iz palete Teta Violeta, vlasnika Petra Ćorluke. Gospodin Ćorluka kupio je na kantunu Straduna i ulice Zamanjina poslovni prostor (exbutiga Kraš Bonbonnière) te su prilikom obnove devastirana ulazna vrata i tradicionalni izlog te su ubačeni bankomati u izloge, a nakon što je Konzervatorski odjel izdao Rješenje o privremenoj obustavi radova s povratom u prethodno stanje isti nije vraćen u prvobitno stanje nego je u prostoru otvorena mjenjačnica.

Kako je gospodin Ćorluka pokazao da ne poštuje integritet Grada i najljepše ulice na svijetu našega Straduna, ujedno je i poslao poruku da ne poštuje građane našega Grada. Stoga Vas pozivam da bojkotiramo kupnju proizvoda “Teta Violete” dok se izgled izloga i vrata ne vrati u prvobitno stanje, a navedeni prostor privede svrsi dostojnoj značaja i ugleda našega Straduna.

P.S. Osobno sam uvijek kupovao proizvode Violeta jer kupujući domaće potičem hrvatsku proizvodnju. Izgleda da sam pogriješio i da je gospodinu Ćorluki prevažna kuna više koju je dobio od mjenjačnice za razliku od one šarolike ponude koju je najavljivao, a sve je izgledalo tako dobro:

Dragi sugrađani pošaljimo poruku da naš Grad i naše emocije nisu na prodaju, bojkotirajmo kupnju proizvoda TETA VIOLETA do ispunjenja ovih zahtjeva, stoji u postu predsjednika Gradskog vijeća Marka Potrebice, koje prenosi Dnevno.hr