Home Zanimljivosti Je li ovo najbolja najava turističke sezone? Zbog ove fotografije sa splitskog...

Je li ovo najbolja najava turističke sezone? Zbog ove fotografije sa splitskog aerodroma od jutros gore mobiteli i društvene mreže. I svi plaču od smija

SHARE

Nema dana da na splitskom aerodromu stotine malih iznajmljivača, agenata, taksista… ne dočekuju  goste, piše Slobodna Dalmacija. 

Simbol prepoznavanja turista i onih koji ih dođu pokupit na Resniku varira, ali najčešća je opcija da domaćin ili netko od posrednika čeka svoga “čovika“ s papirićem na kojemu je napisano njegovo ime.

Mali je problem što dobar dio novih iznajmljivača slabo barata engleskim, a gosti baš i ne znaju hrvatski, pa se znaju dogoditi i nesporazumi izgubljenih u prijevodu.

Međutim, junak fotografije koja je ovih dana zapalila splitske whatsapp, messenger i viber inboxe je, rekli bismo, već sada pobjednik sezone turističke sezone 2019.

Čovjek na aerodromu strpljivo čeka kad će sletjeti avion i u ruci drži papir na kojemu piše: Kind Regards (Lijep pozdrav). Vjerojatno je pretpostavio da je poruka na kraju maila ime turista kojeg je trebao dočekati.

Pa Kinde, di si više po ovome zvizdanu?

Poštovani čitatelji, lijep pozdrav!