Home Zanimljivosti Krenuo za München, ali bez 35 putnika

Krenuo za München, ali bez 35 putnika

SHARE

Morala sam se ispričavati šefu jer cijeli tjedan neću doći na posao, a sve zbog vozača, kaže nam djevojka koja nije u utorak navečer stigla u Njemačku gdje radi, iako je kupila autobusnu kartu.

foto: snimio čitatelj 24sata

Na zagrebačkom kolodvoru u utorak s perona 502 autobus na liniji Zagreb – München – Ingolstadt – Nürnberg trebao je krenuti u 22.45 sati. Na peronu su bili putnici već od 21.30 sati.

– Na peron je stiglo 35 putnika i ja sam bila među njima. Čudili smo se kako autobus ne dolazi jer je već prošlo vrijeme polaska. Poludjeli smo kad smo saznali da je već otišao – kaže ljutito djevojka.

Naime, autobus Čazmatransa krenuo je s perona 202 s dva putnika prema Njemačkoj. Ogorčena putnica kazala je da su svi platili karte i čekali do dugo u noć. Iz Čazmatransa potvrdili su da je njihov vozač krenuo s pogrešnog perona.

foto: snimio čitatelj 24sata

– U ovom slučaju nije krivac vozač već jedan radnik iz suradničke kompanije Croatia bus koji je taj dan radio dispoziciju – rekli su za Jutarnji te dodali da planiraju obeštetiti putnike i da im se jave na reklamacije@cazmatrans.hr.