Home Zanimljivosti KARLEUŠA BRUTALNO NAPALA FOTOREPORTERA: Uhvatila ga da je snima pa ga počela...

KARLEUŠA BRUTALNO NAPALA FOTOREPORTERA: Uhvatila ga da je snima pa ga počela pljuvati, psovati i hvatati za vrat

SHARE

Jelena Karleuša je prije dva dana brutalno napala fotoreportera Kurira Vladimira Šporčića.

Počela ga je vrijeđati i psovati, hvatala ga je za vrat i na kraju mu je opalila šamar. Jelena će zbog svog nasilnog ispada biti pozvana na saslušanje u policiju. Srpska pjevačica se okomila na novinara jer ju je fotografirao dok je bila na Novom bežanijskom groblju. Cijeli napad snimljen je kamerom, a Šporčić je protiv pjevačice podnio kaznenu prijavu Trećem osnovnom tužiteljstvu u Beogradu zbog ugrožavanja sigurnosti.

“Kaznena prijava protiv Karleuše dostavljena je i zaprimljena u tužiteljstvu u petak, a već sljedeće nedjelje bit će dodijeljena nekom kolegi u rad. S obzirom na navode same prijave, kao i postojanje videosnimaka incidenta koji je potom objavljen i u medijima, tužiteljstvo će najvjerojatnije naložiti policiji da ispita sve navode prijave, odnosno prvo obavi informativne razgovore s pjevačicom i napadnutim novinarom”, rekao je za Kurirglasnogovornik Trećeg osnovnog tužiteljstva Ivan Marković i dodao: “Kada policija obavi sve nužne provjere, predmet će na dalje postupanje biti vraćen tužiteljstvu, koje će se potom izjasniti o svojim daljnjim koracima”, rekao je Marković.

TOŠIĆ OTPUSTIO KUĆNU POMOĆNICU, ZNALA JE ZA PORNOAFERU? ‘Misli da je prikrivala Karleušu dok je Ognjen dolazio u njegovu kuću’

Izgubila kontrolu

Karleuša je svojim vozilom stala na put automobilu u kojem je sjedila ekipa Kurira. Počela je prijetiti i vrijeđati, a zatim upotrijebila i silu. “”Je*em li ti mrtvu mamu u pi*ku! Pi*ko jedna, pi*ko!”, vikala je na fotografa koji je sjedio u automobilu, naginjući se kroz prozor, da bi mu zatim pljunula u lice. Nakon toga otišla je do svog automobila ponavljajući: “”Mamicu ti je*em”. Potom se opet vratila do fotografa Kurira koji je i dalje mirno sjedio u automobilu. “Mamicu ti je*em”, govorila je Karleuša, a Vladimir joj je odgovorio da on samo radi svoj posao. “”To ti je posao?! Lešinari! Ma, mamicu ti… Mrš”, ponavljala je pjevačica, a potom ošamarila fotoreportera.

Ponovno je otišla do svog automobila u namjeri da sjedne, da bi se opet vratila i nastavila s huliganskim ponašanjem. “Ti i dalje snimaš?!” ljutito je pitala i rukom razbila objektiv fotoaparata. “Da, to mi je posao, a moram imati i za sud”, odgovorio joj je Vladimir. “Mrš! Aj napolje. Aj da te prebijem kao pi*ku. Ajde da te prebijem kao pi*ku, bre”, pozivala ga je Karleuša na tučnjavu. “Ako imaš lovu, ‘ajde”, rekao joj je fotograf, misleći na sud i obranu od napada. Tada je novinar napustio vozilo, a ona ga je počela daviti i pljuvati.

Kurir je objavio i snimku ovog događaja.