Home Crna kronika 36-godišnjak nestao u Baškoj Vodi pronađen mrtav

36-godišnjak nestao u Baškoj Vodi pronađen mrtav

SHARE

GSS stanica Makarska objavila da je potraga za 36-godišnjakom u Baškoj Vodi dobila tragičan kraj.

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

– Potraga za nestalom osobom dobila je tragičan kraj. Nažalost, u 19 sati pripadnici HGSS Stanice Makarska pronašli su beživotno tijelo nestalog 36-godišnjaka.

Službenici PU Makarska uputili su HGSS Stanici Makarska poziv za pomoć u traganju za nestalom osobom. Prva ekipa spašavatelja na teren se upućuje u 11 sati. Nestala osoba se u večernjim satima s ponedjeljka na utorak, udaljila od kuće i uputila u nepoznatom smjeru. Tijekom dana ekipa na terenu je u više navrata mijenjala smjer i opseg potrage, ovisno o dobivenim podacima na terenu. Nakon zaprimanja zone preklapanja baznih stanica, a nakon triangulacijom putem signala, potraga je preusmjerena na priobalni pojas. Osobne stvari nestale osobe pronađene su na plaži, na istočnom dijelu mjesta Baška Voda.

Specijalno obučeni ronioci spašavatelji, pripadnici Stanice Makarska, nestalu osobu pronašli su na 5 metara dubine na udaljenosti od 35 metara od obale.

U akciji su sudjelovali djelatnici PU Makarska, jedan brod Lučke kapetanije s posadom i 12 pripadnika HGSS Stanice Makarska, piše Radio Imotski.