Home Politika Bunjac napada predsjednicu: Govori se da postoji kompromitirajuća snimka Kolinde s rođendana

Bunjac napada predsjednicu: Govori se da postoji kompromitirajuća snimka Kolinde s rođendana

SHARE

Bivši zastupnik Živog zida koji s Ivanom Pernarom radi na osnivanju i uspostavljanju nove stranke, putem Facebooka progovorio je o kandidaturi Kolinde Grabar-Kitarović za predsjednicu, odnosno o činjenici da se ona još nije kandidirala.

Bunjac kaže kako se priča o tome da postoji kompromitirajuća snimka Kolinde s jednog rođendana, prenosi Index.hr

“Vjerojatno se pitate zašto svi ističu kandidaturu za predsjednika države, jedino to ne čini Kolinda Grabar Kitarović?

Odgovor je vrlo jednostavan, ili je s nečim ucijenjena, ili ne vjeruje Andreju Plenkoviću. Ako je ucijenjena, a govori se da postoji kompromitirajuća video snimka s jednog rođendana, tada je čak moguće da se uopće ne kandidira. Što se tiče Plenkovića sa njim Kolinda ima problem jer je njegov pravi kandidat ustvari Zoran Milanović. Koliko god Plenković pozivao Kolindu da se kandidira, jasno je da je taj poziv licemjeran i da trenutna predsjednica neće imati punu potporu HDZ-a. Plenković Kolindu smatra Karamarko-Brkić kadrom i to je glavni uzrok sukoba. Iz toga razloga Kolinda će pokušati srušiti Plenkovića do jeseni ili će čak nastupiti na izborima kao neovisna kandidatkinja.

Što se mene tiče i Kolinda i Zoran Milanović su očajni kandidati, bilo bi dobro da oba nestanu s političke pozornice jednom zauvijek”, piše Bunjac.