Home Zanimljivosti U 3 dana pogledalo ga 30 milijuna ljudi: Ovaj film srušio je...

U 3 dana pogledalo ga 30 milijuna ljudi: Ovaj film srušio je Netflixov rekord

SHARE

Najnoviji film Adama Sandlera “Murder Mystery” srušio je Netflixov rekord kad je riječ o broju ljudi koji su ga pogledali, javlja Independent.

Sandler koji je prije dvije godine potpisao svoj drugi četverogodišnji ugovor s Netflixom, udružio se s Jennifer Aniston u komediji o paru iz New Yorka koji se nađe upleten u misterij oko smrti starijeg milijardera tijekom putovanja po Europi.

Iako kritičari već dugo Sandlera ne hvale, publika ga očito obožava, naročito ona Netflixova. Prema pisanju Varietyja, u svega tri dana film je na Netflixu pogledalo skoro 30,9 milijuna korisnika. Dosad je rekord držao film Bright Willa Smitha koji je u prva tri dana pogledalo 11 milijuna ljudi.

Važno je napomenuti da se broje samo pregledi korisnika koji su pogledali 70 posto filma. Prema predviđanjima Netflixa, Murder Mystery mogao bi nadmašiti i Bird Box, koji je u prvih mjesec dana pogledalo 80 milijuna ljudi, Triple Frontier s 52 milijuna te The Highwaymen koji je u 30 dana privukao 40 milijuna gledatelja, piše Index.hr