Home Zanimljivosti Kakvi muškarci danas privlače žene?

Kakvi muškarci danas privlače žene?

SHARE

Prema rezultatima najnovijeg istraživanja Planet Fitnessa, koje je obuhvatilo 2217 sudionika, puniji muškarci puno su privlačniji od mišićavih, prenosi Daily Star portal.

Nevjerojatnih 65 posto ispitanica reklo je da im je prirodan izgled muškog tijela privlačniji. To je osam posto više nego prošle godine, što je zapravo odlična vijest za sve one s pokojim kilogramom viška.

Istraživanje je također pokazalo da većina žena, točnije njih 51 posto, više voli “dad body” od isklesanih trbušnih mišića, tzv. trend koji slavi “prirodno muško tijelo”, a sinonim je za muškarce koji se ne opterećuju previše teretanom i brojanjem kalorija, a najčešće se odnosi na mlade ili nešto starije očeve.

Ove godine, muški sudionici su otkrili da se puno bolje osjećaju u svojim tijelima. Nevjerojatnih 79 posto njih izjavilo je da su zadovoljni svojim izgledom, što je 13 posto više nego lani.

“Fokus je na licu, a ne više toliko na tijelu. Pomak je to koji je smanjio pritisak da tijelo mora biti isklesano i umjesto toga dopušta da ono bude zaobljeno i podatno”, rekao je plastični kirurg Rajiv Grover.