Home Zanimljivosti Severinina najbolja prijateljica Iva stala na Sevkinu stranu i dala podršku Veljačinoj...

Severinina najbolja prijateljica Iva stala na Sevkinu stranu i dala podršku Veljačinoj inicijativi #spasime

SHARE

Bivša supruga nogometaša Boška Balabana, Iva Radić sve je glasnija u svezi ženskih prava u zadnje vrijeme. Prvo je to počela činiti na način da je  na svoj Instagram profil stalno stavljala fotografije kojima daje podršku inicijativi Jelene Veljače #spasime, a onda se pojavila i u zagrebačkom hotelu Esplanada kako bi fizički  i osobno dala podršku svim zlostavljanim ženama, piše Dnevno.hr

Ovu je prigodu ujedno iskoristila kako bi se fotografirala sa svojom najboljom prijateljicom Severinom te joj na taj način dala do znanja da je uz nju, s obzirom na to da Severina smatra da je žrtva obiteljskog nasilja od strane bivšeg supruga Milana Popovića.

Uz fotografiju s pjevačicom, na Instagramu je objavila i svoju fotografiju sa spomenutog događaja, pored koje je napisala status značajnoj sadržaja: ‘Potrebna je nulta stopa tolerancije na svaki oblik nasilja. Za svaku žrtvu nasilja potrebna je zaštita, sigurnost, utjeha, za svaku podršku potrebno je zajedništvo, no kao i za sve potrebna su sredstva, pozovite 📞0609003, donirajte u FOND#SPASIME. Prije svega, postanimo ljudi jedno prema drugima, poštujumo se, čuvajmo se, svaki oblik nasilja napad je na ljudsko biće. Zaštitimo slabije, kaznimo nasilnike’.

Iva je sve glasnija i po pitanju zločina iz mržnje, što dokazuje svojim Instagram statusima.

Ivina kći Tessa inače ide u školu sa Severininim sinom Aleksandrom, a usput budi rečeno to nije bilo kakva škola. Riječ je o školi u elitnom zagrebačkom naselju Jordanovac u koju idu djeca mnogih poznatih Hrvata.