Home Društvo Dara Bubamara u Rovinju, opet procurile eksplicitne fotografije

Dara Bubamara u Rovinju, opet procurile eksplicitne fotografije

SHARE

Srpska pjevačica Dara je na plaži ispred hotela pozirala u žutom minijaturnom bikiniju ‘Kendall + Kylie’, modne linije sestara Kardashian, koji je jedva ‘obuzdao’ njezine obline…

Hrvatska obala odavno je postala privlačna brojnim stranim gostima, kako celebrityjima, tako i ‘običnim smrtnicima’. Srpska folk zvijezda Dara Bubamara (43) ponovno odmara u Rovinju, a pohvalila se fotografijama iz luksuznog hotela s pet zvjezdica, kao i onima s plaže.

foto: Instagram

Pjevačica je na plaži ispred hotela pozirala u žutom minijaturnom bikiniju ‘Kendall + Kylie’, modne linije sestara Kardashian, koji je jedva ‘obuzdao’ njezine obline.

foto: Instagram

Inače, Dara je opet ‘podigla prašinu’ u Srbiji nakon što je odnijela mobitel na servis, ali je zaboravila da u njemu ima eksplicitne fotografije, piše Dnevni avaz.

foto: Instagram

Navodno su radnici iz servisa prekopirali sadržaj koje je čuvala na memorijskoj kartici.

Na njoj je, osim fotografija s nastupa, imala i privatnu arhivu golišavih fotografiju, koje sad momci iz servisa dijele međusobno, pišu srpski mediji.

foto: Instagram

– Daru generalno boli briga za to, samo joj je malo dosadilo! Svako malo netko dijeli neke njezine fotografije – ispričao je izvor i rekao kako momci iz servisa nude medijima ovaj sadržaj.

Instagram | Autor: schreenshot 433 Instagramfoto: schreenshot 433 Instagram

Podsjetimo, ovo nije prvi put da se pjevačica nalazi u centru skandala. U ožujku je već javnost ‘počastila’ fotografijama na kojima je gola, kao i 2015.