Home Zanimljivosti NIJE ZA ŽENE SLABIJEG SRCA: Susret hrvatskih reprezentativaca na ljetovanju: ‘Sad počinje...

NIJE ZA ŽENE SLABIJEG SRCA: Susret hrvatskih reprezentativaca na ljetovanju: ‘Sad počinje show’

SHARE
Za vrijeme odmora sa suprugom Mateom omiljeni reprezentativac Šime Vrsaljko se sreo s prijateljem s terena Dejanom Lovrenom. Čini se da je vatreni dvojac spreman za dobar provod na hrvatskoj obali.

Šime Vrsaljko ovo ljeto odmara u omiljenom društvu svoje supruge Matee. Par je posjetio Vransko Jezero i Modru Špilju, gdje je nedavno i Ivan Rakitić bio sa svojom suprugom Raquel Mauri.

Prošle godine u lipnju za vrijeme Svjetskog prvenstva, Šime i njegova supruga Matea postali su roditelji sinčića Brune, a izbornik Zlatko Dalić dopustio mu je da napusti reprezentaciju kako bi posjetio suprugu i tek rođenog sina. Ovog ljeta u špilji im se pridružio Dejan Lovren, kolega iz reprezentacije i dobar Šimetov prijatelj. Lovren je na Instagramu objavio fotku s Vrsaljkom i poručio da su se ‘našli na pola puta i sad počinje show’.

 | Autor : Instagram screenshotFoto: Instagram screenshot

Prošle godine za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva Vrsaljko je često objavljivao videe na kojima se šali s Lovrenom i time nasmijavao brojne obožavatelje diljem svijeta. Ne sumnja se da će druženje dvojca proći uz puno zabave i smijeha.

Podsjetimo, naklonost obožavatelja Vrsaljko je, uz suigrača i prijatelja, Dejana Lovrena, zaradio za vrijeme Svjetskog prvenstva javljanjima uživo nakon osvojene medalje i objavomzabavnih videa s ostatkom naše reprezentacije. Popularnog nogometaša na društvenim mrežama prati skoro 600.000 fanova iz cijeloga svijeta.