Home Šport Ostat ćete zatečeni kada pročitate tko to mazi mladog reprezentativca

Ostat ćete zatečeni kada pročitate tko to mazi mladog reprezentativca

SHARE
Atraktivna djevojka uz koju Kolumbijac često pozira na društvenim mrežama zove se Yaneth Suarez

Osim ako niste vrhunski poznavatelj španjolskoga nogometa, odnosno južnoameričkih reprezentacija, ime i prezime Juan Camilo Hernandez vjerojatno vam ne znači puno.

No, vrijedi ga upamtiti jer je riječ o vrlo darovitom kolumbijskom napadaču, tek dvadesetogodišnjaku, koji je posljednje dvije sezone proveo na posudbi u Huesci.

Kamo će dalje ovoga ljeta, hoće li natrag u matični Watford ili negdje drugdje na kaljenje, još uvijek je nepoznato, ali mladić očito trenutačno o tome ne razmišlja jer poput većine kolega uživa u ljetu.

Svjedoči tome i ova fotografija objavljena u ponedjeljak na Instagramu, prizor na kojem je Hernandeza vidimo u zagrljaju zanosne djevojke.

O fotografiji su se odmah raspisali brojni tamošnji portali, između ostaloga i stoga što se vole pograti s čitateljima neupućenima u situaciju.

Naime, atraktivna djevojka uz koju Kolumbijac često pozira na društvenim mrežama zove se Yaneth Suarez, ali Hernandez je ne voli do neba i nazad zato što mu je ona djevojka, već zato što mu je – majka!

Dobro ste pročitali, prelijepa Yaneth Juana Camila na svijet je donijela 22. travnja 1999. godine, a razlog zašto uvijek dolazi do zabune jest činjenica da ga je rodila kao četrnaestogodišnjakinja.

Yaneth je tek nedavno proslavila 34. rođendan, a na svoga je sina silno ponosna.

Uostalom, kako ne bi bila kada je već debitirao i za kolubijsku A reprezentaciju, a državni je dres nosio i na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu nogometaša do 20 godina.