Home Zanimljivosti Prisjeo joj boravak u Splitu: cura koja je uletjela polugola na teren...

Prisjeo joj boravak u Splitu: cura koja je uletjela polugola na teren u finalu Lige prvaka objavila snimku iz hotelskog kreveta; ‘Pokušavam se zabaviti, ali…’

SHARE

Instagramuša Kinsey Sue svoju je popularnost u začetku zapečatila ulijetanjem na teren tijekom finala Lige prvaka prekinuvši nakratko utakmicu – dobila je preko milijun i pol pratitelja preko noći.

Ostvarila je tako svoj san, ali i san brojnih drugih njenih kolega, uključujući čak i svoga “dragoga”. Kinseyin dečko, Vitalyj Zdorovetskiy poznati je YouTuber koji publiku osvaja duhovitim podvalama i skečevima na koje publika i nema sasvim ujednačeno mišljenje. Bio je oduševljen eskapadom svoje djevojke, dapače, kao reakciju na ulijetanje na teren, poznati Rus konačno je Kinsey – zaprosio.

Preko Twittera, ali to je ionako centar događanja.

Par trenutno boravi na dalmatinskoj obali, pohvalila se time i Instagram zvijezda na svojemu profilu. No čini se da joj boravak u Splitu nije najbolje sjeo. Kinsey se svojim pratiteljima požalila, naime, da se već dva dana bori s trovanjem hrane i da se osjeća jako loše.

“Putovanja su definitivno narušila moj imunološki sustav. Borim se s trovanjem hranom već dva dana, pokušavam to nekako izgurati i pritom se zabaviti, ali nekako mi ne ide… Sutra putujem kući i jako sam sretna zbog toga!”, govorii u snimci objavljenoj iz hotelskog kreveta Kinsey.