Home Zanimljivosti ‘Nek ti je sretno’: Rukometaš Šipić ispratio majku do oltara

‘Nek ti je sretno’: Rukometaš Šipić ispratio majku do oltara

SHARE

Hrvatski rukometaš Marin Šipić (22) na društvenoj mreži pohvalio se veliki danom za njegovu obitelj.

Naime, Šipić je ispratio majku Deanu pred oltar. Svadbena svečanost bila je u jednom otmjenom hotelu u Solinu, a ako je suditi po fotografiji, ceremonija nije bila u crkvi već su se mladenci svečanost odlučili održati u vrtu hotela.

Na fotografiji se može vidjeti kako mladenka pozdravlja goste, a njezin ju sin gleda s ponosom i osmijehom na licu. Deana je za svečanost obukla usku, dugu bijelu haljinu, dok se Marin odlučio za plavo odijelo, bijelu košulju te plavu kravatu.

foto: privatni album

– Neka ti je sritno majko – pohvalio se rukometaš na društvenoj mreži, a obožavatelji su ostali zatečeni mlađahnim izgledom njegove majke.

– ‘Predivna je, čestitam’, ‘Premoćna žena,Prelijepa Deana čestitam’, ‘Čestitke mami’, ‘Sretno najjačoj ženi!!’, ‘Čestitke Deani i Uši, živili!’ – samo su neki od oduševljenih komentara rukometaševih pratitelja.

foto: Instagram

Osim majke i Marin je sretno zaljubljen u Andreu Šarčević koja se s fotografijama svečanosti također pohvalila na društvenim mrežama.

Andrea je obožavatelje počastila i snimkom na kojoj Marin pjeva pjesmu pokojnog Vinka Coce ‘Vilo moja’ s klapom Cambi.

Kako piše Story, Marin i Andrea u vezi su na daljinu već pet godina te pokušavaju uskladiti Marinove gostujuće utakmice izvan zemlje te Andreine fakultetske obaveze.  Osim što se vole družiti s prijateljima, u slobodno vrijeme rado otputuju na obližnje destinacije, a nedavno su uživali u čarima Plitvičkih jezera i Pečuha.

foto: privatni album

–  Bilo mi je teško napustiti dom jer sam još bio srednjoškolac. Četvrti razred sam završio u Varaždinu, nije mi bilo lako jer sam u Splitu ostavio majku i baku – rekao je Marin. Zato kada god ima priliku par provodi puno vremena u njegovom rodnom gradu gdje ljetuju svake godine, piše 24sata.hr