Home Šport Ngannou: Najbolji sam boksač u diviziji, želim Miočića ili DC-a

Ngannou: Najbolji sam boksač u diviziji, želim Miočića ili DC-a

SHARE

Jako sam sretan. Nadam se da će UFC sada shvatiti da zaslužujem priliku za osvajanje pojasa. Želim pobjednika meča između DC-a i Stipe, rekao je Francis Ngannou nakon nokauta nad Juniorom Dos Santosom.

Francis Ngannou ekspresno je riješio Juniora Dos Santosa na UFC Fight Night: Ngannou vs. Dos Santos u Minneapolisu i sada čeka pobjednika borbe za naslov teškaškog prvaka između Stipe Miočića i Daniela Cormiera 18. kolovoza u Anaheimu.

Ngannou je na impresivan način završio bivšeg prvaka pa potom izrazio želju za novom borbom za naslov.

– Jako sam sretan. Nadam se da će UFC sada shvatiti da zaslužujem priliku za osvajanje pojasa. Želim pobjednika meča između DC-a i Stipe – rekao je Ngannou nakon borbe pa otkrio kakav je plan bio u borbi s Ciganom.

– Trebao sam ga usporiti i onda udarati kada dobijem priliku. Najbolji sam boksač u diviziji. Jedino što sada slijedi je nova prilika za osvajanje titule. Mislim da zaslužujem poštovanje nakon ovih pobjeda. Želim priliku da osvojim pojas prvaka – rekao je Kamerunac.

Francis Ngannou borio se sa Stipom Miočićem za naslov teškaškog prvaka svijeta 20. siječnja 2018. godine na UFC 220. Stipe ga ja tada u potpunosti izdominirao i klasnim hrvanjem u pet rundi obranio naslov.

Ngannou je nakon te borbe strahovito mentalno pao te je izgubio i od Derricka Lewisa u borbi koja je možda bila i najgora u povijesti teške kategorije.

No, uspio je pohvatati konce, srediti glavu pa se sjajnim nokautima nad opasnim Curtisom Blaydesom i velikim Cainom Velasquezom ponovno vinuo u sam vrh teške divizije, prenosi 24sata.hr.

dnevnik.ba