Home Zanimljivosti SUSJEDI SE RASPRIČALI O JELENI ROZGI: ‘Uživo uopće ne izgleda kao na...

SUSJEDI SE RASPRIČALI O JELENI ROZGI: ‘Uživo uopće ne izgleda kao na televiziji i ima neobičan jutarnji ritual’

SHARE

Susjedi su pjevačicu, također, viđali u društvu njezina tadašnjeg zaručnika Stjepana Hausera

Prirodnoj ljepoti Jelene Rozge (41) divi se cijela Hrvatska, o čemu svjedoče brojni komplimenti koje pjevačica dobiva na račun svojih fotografija na društvenim mrežama. Ova popularna Splićanka ima stan na Žnjanu, a sada su o njezinim dnevnim ritualima progovorili susjedi, koji je ondje vide u prolazu ili je “špijuniraju” s balkona.

Spava do podneva

Susjedi plavokose pjevačice za 24 sata su rekli kako je Rozga nedavno uređivala stan skupocjenim namještajem, a to znaju jer su viđali dostavna vozila koja su joj naručene stvari isporučivala na adresu. Ipak, pjevačicu ondje ne viđaju često.

Pjevačica je i sama svojedobno priznala kako je “noćna ptica” te da uglavnom spava do podneva. Kad se probudi, kupi pecivo i sok od naranče, kao i kavu od vanilije, u obližnjoj pekarnici, a nakon toga ode k roditeljima na ručak jer ona baš i ne kuha. Roditelji joj žive u susjednom kvartu, na Mertojaku, pa se nagađa da je upravo zato kupila stan na Žnjanu kako bi bila što bliže roditeljima.

Mlađi Huljić je stalno dolazio k njoj

Dok je živjela u splitskom kvartu Brda, u zgradi Bilo idro, tamošnji su susjedi pričali kako je u njezin stan često navraćao Ivan Huljić (31), sin tvorca mnogobrojnih hrvatskih hitova Tončija Huljića. Tada se naveliko brujalo da su Rozga i 10 godina mlađi Huljić u ljubavnoj vezi.

“Stalno su visili skupa, a i vozio ju je okolo autom ili bi se vozila taksijem”, rekli su susjedi za 24 sata. Pjevačica tada navodno nije imala vozačku dozvolu. Na Brdima kažu da je pristojna i da bi uvijek lijepo pozdravila, dok to nije slučaj sa Žnjanom, ali samo zato što je susjedi jednostavno ne viđaju. Tek je jedna susjeda rekla da ju je vidjela dva puta u prolazu.

Savjesna vlasnica psa

Popularna Splićanka ima 7-godišnjeg jorkširskog terijera Ringa, s kojim su je znali viđati u šetnji. “Huljićev sin je znao šetati psa jutrom dok bi ona spavala. Na televiziji mi je izgledala nekako dugačko, a uživo je sitna i mršava, ali jako pristojna. Vidjela bih je na balkonu oko 3 – 4 ujutro kad bi se vratila s koncerta”, priča njezina susjeda na Brdima.

Druga je pohvalila Rozgu da je uvijek nosila “vrećicu za pasji izmet i uvijek bi ga skupila”. Kada Ringo ima rođendan, Rozga naručuje specijalne torte za pse i njegovo pseće društvo iz obližnjeg salona za pse. Susjedi su pjevačicu, također, viđali u društvu njezina tadašnjeg zaručnika Stjepana Hausera, s kojim je išla na ručak kod svojih roditelja, piše Net.hr

Dusko Marusic/Pixsell