Home Zanimljivosti Procurila imena najtraženijih prostitutki na Jadranu – Voditeljica, zečica, starleta…

Procurila imena najtraženijih prostitutki na Jadranu – Voditeljica, zečica, starleta…

SHARE

Najtraženije srpske VIP prostitutke, koje političari iz regije i njihovi strani partneri plaćaju za seks, navodno su bivša voditeljica Olja Crnogorac i Plejbojeva zečica Božana Vujinović.

Osim njih, kako tvrdi izvor Kurira, česte gošće na jahtama i u luksuznim hotelima su i bivše rijaliti sudionice – Nataša Šavija i Nina Prlja.

– Sezona je počela i one uveliko dolaze na primorje, gdje ih angažiraju biznismeni, političari iz susjedne zemlje, ali i njihovi inozemni partneri, najčešće Rusi i Arapi – otkrio je izvor.

Božana Vujinović, prema njegovim riječima, jedna je od najtraženijih, kako objašnjava, radi za makroa Mihajla Maksimovića, koji je u pritvoru u Beogradu, dok preostale tri djevojke rade za jednu Beograđanku.

– Godinama na primorju najbolje rade djevojke madam iz Beograda, kao i još jedne Crnogorke. Mihajlove dame slabije dolaze na Jadran, ali s obzirom na to da je on u pritvoru, vjerojatno su počele da se snalaze – dodaje sugovornik.

„Jahting dame“, kako kaže, rijetko same ugovaraju posao, jer im ljudi za koje rade ne dozvoljavaju osobni kontakt s klijentima. Međutim, prema njegovim riječima, s obzirom na to da godinama već rade isti posao, i same su napravile kanale preko kojih uspijevaju da se snađu, prenosi Dnevno.ba