Home Zanimljivosti Što se događa s Nevenkom iz “Ljubav je na selu”

Što se događa s Nevenkom iz “Ljubav je na selu”

SHARE

Nevenka Bekavac, kandidatkinja jedne od najpopularnijih hrvatskih emisija, “Ljubav je na selu”, odmara se i uživa na Žnjanu.

Priznala je da trenutačno uživa sa suprugom Zvonimirom Petričevićem, umirovljenim nosačem kovčega za kojeg se udala prošle godine, a nedugo zatim dobili su i sinčića Stjepana.

Moram ga pohvaliti da je sve bolji. Ide sa mnom na more, kupamo se, sunčamo, a uvijek je tu kad mi treba leđa namazati da ne pocrvene, prenose 24 sata.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Dođe ponekad do nesuglasica između nas, ali pređemo jedno drugome preko nekih stvari, to se zove kompromis, objasnila je Sinjanka koja je jako zadovoljna rezultatima svog novog režima prehrane. Naime, Nevenka je uspjela smršavjeti čak deset kilograma, a kaže da na tome neće stati.

Ne jedem više puno mesa i kruha, a sasvim sam odbacila bureke, pohvalila se Neve koja je u prehranu uvela različito voće i povrće, a najdraži su joj mango i ananas. Otkrila je i koji joj je sport u posljednje vrijeme najdraži.

Uzmemo rekete i uputimo se u sinjski park ‘baciti’ koju partiju. Volim ja i voziti bicikl. Dani su sad dugi, treba naći neki način da se ispune, a što je bolje od malo tjelovježbe, rekla je Neve i priznala da se uskoro vraća u teretanu da izgubi još deset kila.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Na Žnjanu sam se sad kupala u jednodijelnom, crnom kupaćem kostimu, ali uskoro planiram nabaviti i dvodijelni kostim. Želim izgubiti još desetak kilograma za to, a dobro mi ide. U dvodijelnom kostimu puno bih lakše uhvatila boju, a to je sjajan izgled za ove ljetne dane, smatra Bekavac. Kada nije na plaži, odmara se u kući uz programe o modi, a osvrnula se i na manekenku Naomi Campbell, za koju kaže da izgleda odlično za svoje godine.

Novi izgled 42-godišnje bivše manekenke sviđa se i njezinome suprugu.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Valjda sam i njemu sad zgodnija kad sam ovako smršavjela. Jako sam zadovoljna. Osjećam se mnogo bolje s manje kilograma, iskreno govori Neve. Prije samo nekoliko mjeseci priznala je da bi se voljela vratiti manekenstvu, kojim se bavila u mlađim danima, piše Jabuka.tv