Home Zanimljivosti Vodi borbu s kilogramima, ali zna se tko je pobjednik: Marijana Batinić...

Vodi borbu s kilogramima, ali zna se tko je pobjednik: Marijana Batinić pozirala u bikiniju s prijom, kolegica ostala u šoku; ‘Isuse, koji trbuh…’

SHARE

Kad se osobe iz javnoga života usude promijeniti naočigled sviju, češće se potegne i rasprava o tome. Na stranu omiljena tema estetskih”popravaka”, njoj uz bok je i mršavljenje, uvijek rado viđeno i prokomentirano.

A dok neke, od kad znamo za njih, viđamo podjednako tanke ili podjednako popunjene, ima i onih čija kilaža varira, a o svojoj “borbi s kilogramima” nerijetko je progovarala i Marijana Batinić.

Splitska voditeljica karijeru je započela kao malo popunjenija djevojka koja je s kolegicom Petrom Nižetić “ganjala” i nasmijavala Splićane u emisiji “Po ure torture”, da bi se pred očima javnosti utanjila i utrenirala – na radost mnogih koji su se odvažili na sličan proces, svoje tajne nije krila…

“Ja u biti svaki dan vodim borbu s kilogramima. Sklona sam debljanju, gurman sam veliki i nikad se ne bih odrekla nečega na tanjuru, ali kad pretjeram, onda sljedećih nekoliko dana pripazim”, ispričala je tako jednom prilikom Marijana za Gloriju.

Podijelila je i sa svim supatnicama “trik” koji joj pomaže da ostane na putu.

“Ono što je meni pomoglo – ja se skoro svaki dan važem. Svaki dan stajem na vagu i sve je ok dok je vaga ok i dok su kilogrami zadovoljavajući, dok ne krenu dva-tri kila gore, onda se kao malo korigiram”, priča otvoreno.

A da joj se načini itekako pokazuju korisnima, pokazala je posljednjom svojom objavom na Instagramu. Splićanka je pozirala s prijateljicom Danijelom Mastelić, i to u bikiniju, na što su zapljuštali pozitivni komentari sa svih strana – čini se da je očito tko je pobjednik ove “borbe” Marijane i kilograma. Među komentarima najdojmljiviji je onaj Ide Prester:

“Isuse, koji trbuh!”, prokomentirala je kolegičine “pločice” popularna voditeljica, piše Slobodna Dalmacija.