Home Tech “CREDO – Dani otvorenih vrata”: Prilika da ljubuška djeca nauče programirati i...

“CREDO – Dani otvorenih vrata”: Prilika da ljubuška djeca nauče programirati i sklapati svoje robote…

SHARE

Od 10. do 13. srpnja u Ljubuškom se održavaju “CREDO – Dani otvorenih vrata”, a to je prilika djeci prijaviti se za CREDO ljetni kamp Ljubuški 2019.

„Zajedno sa roditeljima dođi na “CREDO – Dane otvorenih vrata” od 10.-13.07.2019 u vremenu od 18-21 sat, upoznaj nas, detaljnije se informiraj i prijavi za sudjelovanje na besplatnim CREDO radionicama“, poručuju organizatori.

CREDO ljetni kamp Ljubuški 2019. su besplatne radionice za osnovnoškolsku djecu u CREDO centru gdje djeca uz igru uče o korištenju novih tehnologija, kritičkom razmišljanju, projekt baziranom učenju i inženjerskim metodama – poželjnim vještinama 21. stoljeća.

U CREDO ljetnom kampu mogu se naučiti programiranje, robotika, 3D modeliranje i dizajn, informatika i internet, te Foto i Video produkcija, poručili su organizatori.

Radionice se održavaju u CREDO centru, dr. Isidora Pape 2 (kod parkinga OŠ Marka Marulića). Predavači su informatičari i iskusni inženjeri elektrotehnike. CREDO ljetni kamp se održava od 15.-20.07.2019. god. u prijepodnevnim i poslijepodnevnim satima.

Više pogledajte ispod

 

Radio Ljubuški