Home Zanimljivosti Pretučen Jovica iz Ljubav je na selu

Pretučen Jovica iz Ljubav je na selu

SHARE

Jovića Ćiritović, bivši natjecatelj showa Ljubav je na selu, u srijedu 10. srpnja, pretučen je ispred jednog kafića u Benkovcu, piše Index.hr.

“U popodnevnim satima me ispred kafića u Benkovcu napao J.T., udario me. Sve ispred mojih prijatelja. Rekao mi je da mi jebe mater četničku, da ću ići na traumatologiju. Sve to je gledalo i njegovo dijete od pet godina. Kako me guši i tuče. Prijavio sam slučaj policiji, a otišao sam i liječniku”, ispričao je Jovica za Antenu Zadar.

Sve je potvrdio njegov prijatelj Darko.

“Bio sam sa sinom i Jovicom na kavi, kao što odemo svakodnevno, šalimo se, zezamo, opuštamo… Jovica je takav kakav je, ali je dobrodušan. Došao je spomenuti J.T. i zgrabio mu mobitel, izvrnuo ruku i počeo ga gušiti. Dugo je to trajalo, Jovica nije mogao niti govoriti. Ja bih se bio umiješao, ali sa mnom je bio sin”, kaže on.

Otkrio je i što se dogodilo u policijskoj postaji, ali i da se zbog prisustva djeteta obratio i socijalnoj službi.

“U policiju smo došli, u isti su hodnik smjestili i Jovicu i napadača. I onda su u zapisnik stavili da je isti taj čovjek koji je prebio Jovicu svjedok incidenta. Kako to može biti? Otišao sam i u Centar za socijalnu skrb. Užasnulo me što se sve ovo dogodilo pred petogodišnjim djetetom u kafiću. Djelatnica mi je rekla da što se ja brinem oko toga. Ja sustav mijenjati ne mogu, ali nisam zadovoljan što se u jednom Benkovcu više ne može popiti kava na miru”, dodao je.

Kontaktirali smo i zadarsku policiju koja nam je potvrdila da je 10. srpnja u 15:15 sati na terasi ugostiteljskog objekta 37-godišnjak napao 36-godišnjaka te da je izrečena mjera opreza i da slijedi optužni prijedlog protiv 37-godišnjaka.