Home Zanimljivosti Woody Harrelson na Wimbledonu pretjerao s alkoholom, snimke su postale hit

Woody Harrelson na Wimbledonu pretjerao s alkoholom, snimke su postale hit

SHARE

Wimbledon je i ove godine okupio brojna poznata lica, a na finalu muških parova u publici je sjedio i glumac Woody Harrelson koji se, očito, dobro zabavljao uz čašicu. Glumac kojeg je proslavila uloga u seriji True Detective je malo pretjerao s alkoholom, a njegovo ponašanje snimljeno je kamerama koje su prenosile događaj uživo.

Kako je bio prilično pijan, Woodyja je u jednom trenutku zaštitar zamolio da napusti tribine, što njemu nije predstavljalo prevelik problem pa je ostao dalje piti na stepenicama. Nakon što je zaštitara pokušao nagovoriti da ga pusti da sjedne na svoje mjesto, zaštitar mu to najprije nije dopustio, na što je Woody samo slegnuo ramenima i otpio još jedan gutljaj pića.

Njegove pijane reakcije na događaje u meču postale su hit na društvenim mrežama. U jednom trenutku tenisača je lopta pogodila u međunožje, a snimka Woodyjevog izraz lica ubrzo je postala viralna te je nasmijala brojne tviteraše.

Glumac je kasnije ponovno pušten na svoje mjesto, a nakon što je meč završio, snimljen je kako sjedi sam među praznim sjedalima i zadubljeno gleda u mobitel. Ljudi su odmah pretpostavili kako je vidio objave o sebi i svom pijanstvu na društvenim mrežama pa nije mario za kraj meča već je ostao sjediti i listati tvitove, piše Index.hr