Home Zanimljivosti KĆERKA DONALDA TRUMPA USLIKANA U CRNOJ GORI: Šetala ulicom, a onda joj...

KĆERKA DONALDA TRUMPA USLIKANA U CRNOJ GORI: Šetala ulicom, a onda joj VJETAR PODIGAO SUKNJICU! (FOTO)

SHARE

Tiffany Trump je stigla u Crnu Goru prije nekoliko dana i iako su je danima “jurili” svi svijetski mediji, jedino je „Blic“ uspio uslikati ovu milijunašicu.

Kćerka Donalda Trumpa je smještena u najskupljem hotelu u Crnoj Gori, u Tivtu, “Ridžentu” i sa dečkom Michaelom Boulosom spava u najskupljem apartmanu u kojem je jedno noćenje nekoliko tisuća eura. Pored toga što u luci imaju usidrenu jahtu, njih dvoje veći dio dana provode u hotelu i u restoranima u “Porto Montenegru”.

Ekipa “Blica” uslikala ih je kada su doručkovali u jednom od restorana na vodi.

Tiffany je jela morske plodove, a njen dragi salatu i svako malo su razmijenjivali nježnosti. Kada su završili sa doručkom, Michael je platio račun, pa su otišli u kraću šetnju.

– Potpuno se normalno ponašaju i u restoranu i na ulici. Kao sav normalan svijet, šetaju i uživaju na primorju. Nemaju problem ni da pitaju prolaznike ako ih nešto interesuje. Stvarno su nas oduševili svojim ponašanjem – kaže za medije jedan od gostiju restorana u kojem su sjedili Tiffany i Michael .

i17k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwkrrn01eqv8vy2fhndhmogu1mdjkyju4yjcynde5ntg2ymi0ytfjnwmuanbnkzmczqjyaieaaq

(foto: Zoran Ilić/ RAS Srbija)

Ono što je zanimljivo jeste da Tiffany i njenog dragog čuva na desetine specijalaca koji su kako oko njih, tako i u svakom lokalu “Porto Montenegra”.

Kako pričaju radnici lokala ovog kompleksa, kao i u Beogradu, Tiffany je potrošila na tisuće eura u buticima kupujući stvari poznatih svjetskih brendova.

Takođe, ono što se primijeti na prvi pogled, Tiffany je posljednjih mjeseci nabacila kilograme, tako da gdje god da prođe rijetko tko je prepozna.

gbzk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwm1vn01eqv8vn2nkode0ndgxodi5mmi4mmvhnjzjm2qzzjnmnjiwzdcuanbnkzmczqjyaieaaq

(foto: Zoran Ilić/ RAS Srbija)

7vhk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtw1zn01eqv8vmgy2nwvkmtcym2qzmjlmogqwntbimdjkodg3yzc4ngeuanbnkzmczqjyaieaaq

(foto: Zoran Ilić/ RAS Srbija)

3fhk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvt0rrn01eqv8vzwu1mzbimwuxntzknmjhntqzmtzhyjayndi3mti3mdcuanbnkzmczqjyaieaaq

(foto: Zoran Ilić/ RAS Srbija)

6ck9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtkrbn01eqv8vodg0nzq2mdk1mzi0ogi5ymu4n2y5ztjlmdnmzji4oduuanbnkzmczqjyaieaaq

(foto: Zoran Ilić/ RAS Srbija)

Podsjetimo, Tiffany je ove godine u ožujku nekoliko dana boravila i u Beogradu, a njen dolazak u srpsku prijestolnicu i te kako je koštao američke porezne obveznike. Kako je pisao portal “Quartz”, boravak Tiffany Tramp u Beogradu koštao je 23.000 dolara. Navodno je State Department izdvojio toliku sumu novca za “podršku Tiffany Tramp na ovom putovanju”.

Naime, predsjednikova uža obitelj uključujući i Tiffany i ostalu Trumpovu djecu, ima pravo na zaštitu tajnih službi dok su na javnim mjestima, što uključuje putovanja, smještaj i prijevoz agenata koji ih štite.

Da li je isti slučaj i sa boravkom u Crnoj Gori, još uvijek nije poznato.

Iako je od perioda kada je bila u Srbiji Tiffany nabacila kilograme, očigledno da nema problem sa tim jer šeta u kratkoj suknjici i kupaćem kostimu.

Ljudi se jesu zagledali, ali njoj to nije smetalo, prenosi Novi.ba