Home Zanimljivosti Neće valjda za hrvatskog: Sanela Jenkins najavila kandidaturu za člana Predsjedništva BiH

Neće valjda za hrvatskog: Sanela Jenkins najavila kandidaturu za člana Predsjedništva BiH

SHARE

Sanela Jenkins i ovo ljeto provodi u Hrvatskoj sa svojim dečkom, pop-zvijezdom Asherom Monroom. U razgovoru za Novu TV govorila je o svome životu, ali je i najavila kako je moguće da se kandidira na idućim izborima za člana Predsjedništva BiH.

-Ja sam to malo rekla kroz šalu jer me jako boli koliko mi imamo potencijala, samo nas treba malo protresti. Ako treba, u budućnosti ću sve ostaviti i doći pomoći napraviti sve što sam navela. Gubimo mlade ljude, pričala sam s dosta njih. To je šteta jer mi ne damo priliku da rastu nove generacije, moramo ići dalje. Pomoći im da nauče povijest, ali i da idu dalje – zaključila je.

Inače, Sanela Jenkins je prije 26 godina kao izjeglica iz Bosne i Hercegovine otišla je u Veliku Britaniju. U Londonu je završila studij i upoznala uspješnog bankara, za kojeg se 1999. i udala. Nakon razvoda s dvoje djece odselila se u Los Angeles, a ljeta obvezno provode u Hrvatskoj.

U Americi se često može vidjeti u društvu brojnih uticajnih osoba, što je bošnjačka politička elita iz BiH često pokušala iskoristiti. Hoće li se na kraju zaista kandidirati za visoku političku dužnost u BiH ostaje da vidimo.