Home Crna kronika SVJEDOCI PROGOVORILI O UBOJICI IZ PULE: ‘Čuli smo da nije sav svoj,...

SVJEDOCI PROGOVORILI O UBOJICI IZ PULE: ‘Čuli smo da nije sav svoj, govorio je da je on Bog i da dolazi iz treće galaksije’

SHARE

Sinoć oko 22.40 na Fažanskoj cesti u Puli teško je ranjen 23-godišnji Nijemac. Nakon nekog vremena je od zadobivenih ozljeda izgubio bitku za život u pulskoj bolnici. Na njega je nožem nasrnuo napadač, koji se nakon zločina dao u bijeg. No, policija ga je nakon sat i pol vremena pronašla i uhitila u kampu Brioni na Puntiželi, a sve su promatrali turisti iz Beograda.

“Ovdje je bilo 20-ak policajaca i uhitili su tog čovjeka koji je inače boravio u kampu. Mi smo mislili da je riječ o pretresu zbog droge. No, bilo nam je neobično da je bilo toliko policajaca na terenu. Tek kasnije smo shvatili da se radi o uhićenju zbog pokušaja ubojstva, a danas ujutro čitamo da je taj mladić preminuo”, rekli su gosti kampa za Jutarnji.

Dolazi iz treće galaksije

Kažu kako je ubojica u trenutku uhićenja sa sobom vodio psića, a opisuju ga kao osobu neobičnog izgleda, s dreadlocksima, u tridesetim godinama života. Dodaju i da se čudno ponašao.

“Policiji je tvrdio da ima svoja prava i da ne zna zašto ga uhićuju. Najprije je rekao da je iz Zagreba, pa da je iz Slavonije, pa da će zvati roditelje u Zadar. Čuli smo i da nije sav svoj. Cure u kafiću gdje je zalazio tvrde da im je govorio da dolazi iz treće galaksije. Očigledno nije bio baš sav svoj. Tvrdio je ‘ja sam bog, zato je nama dobro’. Ne znamo je li bio pod utjecajem droga”, kažu turisti.

U pritvoru do ponoći

Neki od njih vidjeli su policiju i pored restorana Lavanda gdje je izbodeni Nijemac sa svojim društvom išao potražiti pomoć.

“Vidjeli smo da se nešto događa jer je tamo bila i hitna i policija. Bilo je sedmero-osmero ljudi na terasi. Tek kada je policija došla u kamp shvatili smo da se radi o tome. Nismo čuli koji je motiv ubojstva”, kažu sugovornici.

Doznaje se da će osumnjičenik biti u pritvoru danas do ponoći, a tijekom dana bit će na ispitivanju u Državnom odvjetništvu.