Home Zanimljivosti Bivša srpska misica preminula u 33. godini nakon duge borbe s opakom...

Bivša srpska misica preminula u 33. godini nakon duge borbe s opakom bolesti

SHARE
Srpska manekenka dvije godine borila se s rakom, a prije mjesec dana bolest je uznapredovala i unatoč pozitivnom duhu koji je nije napuštao tijekom cijele bolesti, Dijana Milojković nije uspjela dobiti ovu bitku.

Srpska manekenka dvije godine borila se s rakom, a prije mjesec dana bolest je uznapredovala i unatoč pozitivnom duhu koji je nije napuštao tijekom cijele bolesti, Dijana nije uspjela dobiti ovu bitku.

 | Autor : InstagramFoto: Instagram

Vijest o njenoj smrti na društvenim mrežama potvrdio je Dijanin brat Miloš, a od Dijane se emotivnim statusom oprostio i njen bivši dečko Stefan Karić.

“Ponekada se osjećala jako loše, a ipak je hodala uspravno i ponosno, rijetko tko je mogao i naslutiti da joj nešto fali. Uvjerena da kad-tad mora doći bolje vrijeme,  a ako slučajno i ne dođe, nema veze. Prošla je kroz život baš onako kako treba! Borbeno, u stilu kraljice”, napisao je o Dijani.

Dijana je postala i motivacijski govornik i svojim primjerom htjela je motivirati druge da ne klonu i da se uhvate u koštac s bolesti i problemima koji ih muče.

Nikada nije htjela sažaljenje i uvijek je na svojim društvenim mrežama objavljivala samo vesele i pozitivne fotografije.