Home Crna kronika Snimka bijega nakon pljačke u Solinu: Razbojnike je pokušala zaustaviti cijela obitelj,...

Snimka bijega nakon pljačke u Solinu: Razbojnike je pokušala zaustaviti cijela obitelj, čak i pas!

SHARE

Splitska policija izvijestila je kako su jutros u 6.45 sati u mjenjačnici u Solinu u ulici dr. Franje Tuđmana dvije nepoznate osobe počinile razbojništvo nad muškarcem kojeg su tjelesno napale i otuđile za sada neutvrđeni iznos novca.

Radi se o M.Š., vlasniku mjenjačnice koji kat poviše ureda mjenjačnice ima stan, a napadnut je očito u hodniku zgrade dok se spuštao prema svom poslovnom prostoru.

Snimka s nadzorne kamere koja pokazuje da su ga dvojica napadača čekala, jedan obučen u crno od glave do pete s crnom motociklističkom kacigom na glavi i drugi koji je u crnoj kratkoj majici i kratkim plavim hlačama s bijelom motociklističkom kacigom pokušavao namjestiti skuter srebrne boje na nožice.

U jednom trenutku pljačkaš u crnom očito vidi M.Š.-a kako se spušta niz hodnik i ulazi u zgradu, piše Slobodna Dalmacija.

Tad kraj vozača koji pokušava namjestiti skuter prolazi jedna gospođa koja ga gleda, a koju sekundu poslije njegov sudrug u crnom istrčava iz zgrade s torbom u rukama i skače na skuter kojeg vozač s mukom pokreće. Odmah potom za njima iz zgrade je izjurila supruga oštećenog, zatim on sam, njegov sin te naposljetku i njihov pas, no ne uspijevaju zaustaviti razbojnike koji su odjurili.

To su krasni ljudi, on je pošten čovik i nije pokvaren. Strašno je to što mu se dogodilo, govori nam je dan od prijatelja napadnutog muškarca. Policija još ne želi otkriti koliko je novca odneseno kao niti kakve su ozljede i čime nanesene napadnutom.