Home Crna kronika Mladića ubila struja na trampolinu u Tučepima, radio za dnevnicu od 250...

Mladića ubila struja na trampolinu u Tučepima, radio za dnevnicu od 250 kuna

SHARE

Moj brat je pošteno došao iz Slavonije raditi sezonu, a ne da ga na poslu ubije struja, kroz suze govorila je sestra nesretnog J. I. (24) iz okolice Vukovara, koji je preminuo dok je u ponedjeljak oko 20.30 sati ulazio u trampolin.

nutra je u to vrijeme, govori mladićeva sestra, skakutalo dvoje djece. U blizini je bila i djevojka. Bespomoćno je gledala kako njezin dečko pada na zemlju te kako ga djelatnici Hitne više od pola sata pokušavaju oživjeti.

-Ispričala mi je da su neka djeca ušla u trampolin. On je prišao željeznim vratima kako bi im rekao da se odmaknu. Kako je prišao, uhvatio se za željezne šipke na vratima i stresla ga je struja. Ispod tog trampolina ima milijun žica od obližnjih lokala za zvučnike, rasvjetu i slično. Sve je bilo puno žica, očito se neka odvojila i dotakla trampolin – ogorčena je sestra, pišu 24sata.

Otkriva da je njezin brat na trampolinu počeo raditi prije deset ili 15 dana. Ponudili su mu dodatni posao od 19 sati do ponoći za dnevnicu od oko 250 kuna.

-Nikad nije išao na trampolin otvoriti ga za djecu, a da nije provjerio radi li rasvjeta, zvučnici i ostalo. Očevid je ujutro završio, čekam da me nazovu iz policije. Govore da je možda preminuo od srčanog udara. Ma, kakav srčani udar?! Bio je mlad dečko, nikad bolestan. Nadam se da će netko odgovarati za njegovu smrt. Dvoje djece je tamo bilo, da im nije rekao da se odmaknu, možda bi ona stradala – u suzama priča sestra.

Otkriva da je policija u ponedjeljak čekala dolazak djelatnika HEP-a iz Splita te da su joj rekli kako ne smiju govoriti nikakve detalje dok obdukcija nije gotova.