Home Vijesti ‘Ovo na krevetu sam ja, a to pored mene je majčin narkomanski...

‘Ovo na krevetu sam ja, a to pored mene je majčin narkomanski pribor’: potresna ispovijest 17-godišnjakinje užasnula javnost, mnoge začudio njen stav o cijeloj priči

SHARE

Američka 17-godišnjakinja, iz savezne države Idaho objavila je ovaj tjedan šokantne fotografije iz ‘obiteljskog albuma’ na Redditu i Imguru. Uz njih je opisala detalje svog mučnog odrastanja uz majku ovisnicu i četvero braće i sestara.

– Ovo sam ja s 18 mjeseci – napisala je uz fotografiju bebe koja leži na krevetu u neurednoj sobi prepunoj razbacanih stvari, a na prozorskoj dasci može vidjeti i narkomanski pribor.

– Da, to su igle na prozorskoj dasci i da, tako je izgledala cijela kuća – napisala je tinejdžerica.

Na fotografijama se vide njezine starije sestre kako se igraju među hrpom odjeće i smeća. Jedna fotografija prikazuje i kuhinju u kojoj je također totalni kaos i gdje ima više tableta nego hrane.

Sve je snimio njezin tada 16-godišnji brat. Upravo zahvaljujući njemu Služba za zaštitu djece oduzela je djecu majci ovisnici te ih smjestila u udomiteljske obitelji.

Djevojčica koja je objavila fotografije usvojena je tek s devet godina. Ovaj je post šokirao sve na Redditu, a priču je prenio britanski Daily Mail

Nekima se učinilo kako je na fotografiji ipak nešto mlađe dijete koje nama 18 mjeseci, a djevojka je objasnila kako su sva djeca bila sitna i pothranjena. Dodala je kako je majka u svim trudnoćama pušila, pila i drogirala se, a hranu su uzimali na bonove.

Brat koji je snimio ove slike danas je sretno oženjen, on i supruga očekuju četvrto dijete. Jedna sestra, koja im je bila gotovo majka, diplomirala je psihologiju i znanost o razvoju djeteta, a danas radi u centru za autizam.

Na pitanje kako se nosi sa prošlosti i teškim djetinjstvom, objasnila je kako želi gledati pozitivno iako pati od jednog oblika PTSP-a i tjeskobe, ali bez obzira na to nastoji voditi normalan život. Majci je oprostila, iako joj je za to trebalo vremena. Danas ni otac ni majka nisu živi.

– Čudno je, znam, ali ja zapravo volim ove fotografije. Kad vidim gdje sam bila, podsjete me na to koliko sam daleko došla i što sve mogu postići! – zaključila je djevojka.

 NASLOVNICA